sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Riisikorit käytössä

Sain setin pitkään haluamiani riisikoreja, kun ystäväni bongasi niitä kohtuuhintaan Vepsäläisen kesäalesta.

Mainitsinkin jo aiemmin, että anopinkieli pääsee riisikoriin heti kun ne ystävältäni saan. Nyt valkoinen tylsä ruukku on sujautettu piiloon kauniiseen punottuun koriin. Tykkään.


Toiseen koreista pääsi muutaman vuoden rappukäytävässämme majaillut traakkipuuni. Mietin ensin, että traakkipuusta tulisi lattiakasvi, mutta asettelin sen kuitenkin kesäisen kirppislöytöni, eli keltaisen jakkaran päälle ja kivalta näyttää tämäkin.


Keltainen jakkara löytyi lappeenrantalaiselta kirppikseltä. Se saattaa olla Liisa Johansson-Papen Apila-jakkara. Tai sitten ei, mutta hyvin samanlaiselta näyttää. Täyspuinen jakkara oli saanut keltaisen maalipinnan päälleen, ja mikäs sen sopivampaa minun kotini näkökulmasta katsottuna.


Minulla on vielä kolmaskin riisikori, kaikkein isoin tästä saamastani kolmen setistä. Olen saanut päähäni, että haluan siihen kumkvattipuun. Bongasin nettiselailulla, että sellainen on vielä kaiken lisäksi tällä hetkellä Plantagneissa alessa. Pitäisi päästä käymään siellä sitrusostoksilla! Todennäköisesti puu ei kyllä selviäisi hengissä asunnossani talven yli, sillä täällä on vaikea sijoittaa kasveja ikkunan alle valoon. Mutta en pääse ajatuksesta eroon, että sitruksen tänne haluaisin - minkäs teet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti