keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Siivousta ja kirppareita, ja vähän polkupyörääkin

Moi. Siivosin työpäivän päälle huushollin ja kuvasin samassa tohinassa pari pikkuisen kirjoittelutaukoni aikana löytämääni kirpparijuttua.

Tästä peilistä tykkään niin. 50-lukua parhaimmillaan, tiikkiset listat ylhäällä ja alhaalla. Pistäydyin pitkästä aikaa Vallilan Samariassa ja peili odotti kirpparin takanurkassa. Kysyin hintaa, ja myyjä sanoi "Tämä oli ennen 50 euroa, mutta alensimme juuri 30 euroon. Ainiin, ja tänään siitä saa vielä -30 %". 21 euroa jäi siis peilille hintaa, ja pakko se oli kantaa kainalossa kotiin.


Olen myös päivien pidentyessä kaivannut niin väriä ympärilleni. Pieniä täpliä muuten niin värittömään kotiini. Emmauksesta löytyi 10 eurolla jonkun käsin tekemä tilkkupeitto. Näyttää Marimekon jämäpalojen hyödynnyspeitolle, väriä enemmän kuin uskaltaa toivoakaan. Ja ah-niin-ihana. Oli tuotava kotiin. Nyt on täällä väriä elämää piristämään.



Olin muuten kerrankin etukäteisviisas, kun tajusin tänään viedä pyöräni huoltoon jo ennen varsinaisen pyöräilykauteni aloitusta. Usein minulle käy niin, että tajuan pari viikkoa poljettuani, että pyörä olisi kyllä hyvä huollattaa, ja sitten tulee viikon tauko polkemiseen, kun pyörä menee huoltoon. Mutta ei tänä vuonna, kiitos mahtavan ennakoimiseni. Hyvä minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti