tiistai 8. huhtikuuta 2014

Marimekon Wilma

Siis vaikka tämän blogin ei todellakaan ole tarkoitus olla paikka, jossa esitellään mitään muita ostoksia kuin kirpparilta tai muuten käytettynä hankittuja, niin nyt on pakko vähän intoilla viikonloppuisesta hankinnastani.

Ostin nimittäin varsin ex-tempore Marimekolta Wilma-takin. Takin hinta olisi kyllä muutoin vähän hirvittänyt, mutta löysin puoleen hintaan, jolloin alettiinkin puhumaan jo varsin hyvästä löydöstä.

Kuva: Marimekko
Olen etsinyt pidemmän aikaa kivaa parkan tyylistä takkia kevääksi ja syksyksi. Kuitenkaan ihan perus-parkat eivät ole minua kiinnostaneet. Parin päivän käytön perusteella tämä takki on ihan huippu. Monikäyttöinen, pirteä, käytännöllinen (hylkii mm. vettä) ja asustamalla eri tavalla rento vapaa-ajalla ja joillain asusteilla jopa riittävän siisti työkäyttöön.

Olen ihan myyty tälle. Vähän parkaa, vähän seilorihenkeä, vähän hipsteriä, vähän rentoilua ja vähän mummolaa. Muija-kankaasta tehty vuori, iso huppu, pirteät napit ja suloiset taskut. Ou jes.

4 kommenttia:

  1. Ihana takki ja satutko muistaan mikä takin ovh hinta on? En löydä mistään ja kiinnostaa sama takki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kaivoin ihan kuitin esiin ja katsoin ovh:n: 348 euroa. Huomasin itse kanssa, että ainakin Marimekon verkkokaupasta tämä oli loppu.

      Poista
  2. Takki on i-h-a-n-a! Itsekin tein löytön keltaisena -70%. Niin pirtee, retro, mummola yms. niin kuin kerroit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hipelöin itsekin sitä keltaista silloin, mutta rohkeus ei riittänyt väriin..:) Aikamoisen löydön teit, jos -70 % hinnalla takin löysit. Oon kovasti tykännyt omastani.

      Poista