maanantai 29. joulukuuta 2014

Marimekkoa kylpyhuoneeseen

Löysin jälleen jotain asuinpaikkani facebook-kierrätysryhmästä - Marimekon värikkään suihkuverhon. Maija Isola suunnitteli Melooni-kankaan vuonna 1963, joka on löytänyt tiensä myös suihkuverhoihin. Tämä iloinen väriläjäys ilostuttaa nyt kylpyhuoneessani.



Asuntoni kylpyhuone on superpieni. Suihku on siinä vähän kaiken keskellä. Suihkuverhon tehtävänä on suojata vanhaa peiliovea kastumiselta.

Edullista oli jälleen kerran, myyjän viime kesänä itselle ostama verho oli ollut käytössä ihan hetken, ja nyt sain tämän itselleni 15 euron hintaan. Kiva piristys ja sopii paljon paremmin kotiini kuin vanha hailakanvärinen verho, joka oli hankittu vanhan kodin väreissä ja tyylissä.

Äsken iltalenkillä hain naapurilta viherkasvipistokkaita. Laitoin sinne samaiseen fb-ryhmään kyselyn, että antaisiko joku minulle pistokkaita, kun kirpparilta joku aika sitten löytynyt amppeli odottaa tyhjänä sopivaa kasvia. Tarjokkaita löytyi niin paljon, että oli suorastaan runsaudenpula valita. Kierrätys toimii täällä viherkasveissakin. Nyt on pistokkaat keittiön pöydällä vedessä odottamassa juurien ilmestymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti