sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Väriä ja valoa

Kaivoin vanhan kirpputorilöydön - messinkisen kynttilänjalan vintiltä esiin, kun tarvitsin sopivan jalan hankkimilleni värikkäille kruunukynttilöille. Keskustassa ollessani olin ex-tempore pistäytynyt Indiskaan, josta löytyi mahtavat väri-iloittelut kruunukynttilöissä (ja vielä tarjouksessa neljä kynttilää kolmella eurolla). Ostin niitä kotiin pimeän aikaa ilostuttamaan.

Koska en mitenkään osannut päättää mistä tarjolla olevasta väristä tykkäisin eniten, niin valitsin vähän kaikkia. Tämä jo pitkään jatkunut värien himoitseminen kotiin sen kun näyttää jatkuvan.


Iso plussa Indiskan kynttilöille tulee suomalaisuudesta ja joutsenmerkistä. Esim. Tigerin vastaavat on valmistettu jossain ihan muualla, joten suosittelen suosimaan mielummin näitä.


Oletteko muuten tienneet, että olemme täällä pohjoismaissa onnekkaita laadukkaiden kruunukynttilöidemme kanssa? Minä en tiennyt, ennen kuin Portugalin entisen poikaystävän sisko kertoi, että pohjoismaissa myytävät kruunukynttilät ovat maailmassa ainoita (hänen kokemuksensa mukaan), jotka eivät valuta steariinia pitkin kynttilän vartta vaan palavat siististi kokonaan pois. En ollut koskaan asiaa ajatellut, mutta näinhän se on - eivät meidän kynttilämme valuta. Ja Portugalissa kynttilät aina paloivat sotkien kynttilänjalan. Veinkin pariin otteeseen poikaystävän siskolle meidän kynttilöitämme tuliaiseksi - oli aina hyvin tyytyväinen lahjaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti