sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Hanko

Ystävät ovat asuneet muutaman kuukauden Hangossa. Olin heidän luonaan viikonlopun vietossa. Ohjelmaan kuului rentoilua ja lähinnä yksivuotiaan kummitytön viihdyttämistä. Vauvauintiinkin hänen seuralaisenaan pääsin, oli itselle varsin uniikki ja uusi kokemus.

Ystävät asuvat puisessa villassa alakerran asunnossa. Minun oli tarkoitus kuvata asuntoa paljonkin, mutta jotenkin se siinä tohinassa vähän loppuviimein jäi. Joitain yksityiskohtia tästä vanhasta talosta sain kuitenkin tallennettua.

Talo ja asunto ovat todella kauniit. Tai no - potentiaalia todella kauniiseen on enemmän kuin uskaltaa oikein edes ajatella. Valitettavasti talosta (ja sen sen pihapiiristä) eikä ystävien asunnosta ole pidetty mitään ihan maailman parasta huolta. Asunnossa on huonokuntoiset muovimatot ja kupruilevat seinät täynnä naulanreikiä. Nämä haitatkaan eivät kuitenkaan vie pois asunnon charmia. Valtava olohuone isoine ikkuinoineen ja puupylväineen. Kakluuni. Puusepän 50-luvulla rakentama keittiö (perinteinen, täyspuuta, sellainen josta minä tykkään). Puutalon tunnelma.


Hanko itsessään on kyllä viehättävä. Talvellakin. Avoin meri on hieno ja kiehtova. Rantakalliot jylhät. Merellä näkyvä majakka. Meri, oi meri meri. Ranta.


Kiitos ystäville viikonlopusta ja ylöspidosta.

1 kommentti: