sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Kodinlaittoa

Viikonlopun olen pyhittänyt tekemättömien töiden listalle. Nimittäin sellaisten perus pese pyykit ja tilaa ruokaostokset lisäksi listalle on kertynyt iso määrä vuodenajan vaihtumiseen liittyviä hommia, jotka ovat odottaneet tekemistään. Kuten esimerkiksi sen, että tyhjensin vaatekaapistani kesämekot, hellepaidat ja sortsit pois, kiikutin vintille ja toin sieltä vuorostaan paksumpia neuleita sun muita talvijuttuja vaatekaappiin.

Tein tänään erityisen paljon sellaisia rästitöitä, jotka edellyttivät ulkonaoloa. Ihan vain siksi, että oli niin kaunis päivä ja halusin ulkoilla niin paljon kuin mahdollista. Minulla oli postitettavaa, joten kävelin postille. Ja tein jälleen pihahommia, lähinnä haravoin.

Postireissulla piipahdin myös lähikukkakaupassa. Keittiön ikkunan yrttitarha oli jo korkea aika laittaa pois kylmenevien säiden alta ja joku talvikukkaistutus oli tarve saada tilalle. Lähikukkakaupan valikoimasta löytyy aina jotain erikoisempaa ja kivempaa, kuten se edellisellä reissulla ostettu Kummituspuu. Tällä kertaa löytyi ihania marja-kanervia, joista innostuin niin, että ne pääsivät talvi-istutukseeni pääosaan.

Tuon hopeisen kasvin nimeä en edes hoksannut kysyä, mutta se toi mielestäni hauskaa kontrastia punaisille marjoille. Aika söpö istutus mielestäni, tätä saan nyt keittiöni ikkunasta ihailla.


Toinen minkä ihailemista en osaa lopettaa on nämä eukalyptyksen oksat. Niistä syntyy aivan ihana "kukkakimppu". Kaiken lisäksi oksat myös tuoksuvat vienosti eukalyptykselle. Tykkään tosi kovasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti