sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Pari juttua kirpputorilta

Vaikka olenkin viimeaikoina keskittynyt eniten kaappien siivoamiseen ja turhan tavaran myymiseen facebook-kirpputorilla, niin ehdin myös piipahtaa kirpputorilla ostoksillakin. Kaivarin Kanuuna on muuten avannut uuden liikkeen myös Töölöntorille, jossa olen nyt pari kertaa käynyt penkomassa ja tehnytkin aika hyviä löytöjä (ensimmäisellä käynnillä löysin mm. mustan Peakin Windstopper-fleecen siskolle 10 eurolla).

Eilisellä pistäytymisellä Töölöntorin Kaivarin Kanuunassa mukaani lähti kolme tarpeellista juttua.

Musta Sandquistin tietokonelaukku oli aika huippulöytö. Kiva klassinen malli ja siisti kunto. Hintalapussa 7,50 euroa - Sandquistin laukut maksavat uutena 150 eurosta ylöspäin. Ostin tämän uudelle kotikoneelleni säilytys- ja kantopussiksi (ostin joulun alla itselleni kotiin macbookin, jolle minulla ei ole mitään kantokassia), mutta saattaa olla, että tämä laukku tulee kuitenkin työläppärin kantamiseen. Tämä laukku on nimittäin sen verran tyylikäs.Kaksi muuta löytöä olivat konjakinvärinen nahkainen pussukka (2 euroa) ja muistikirja (1.50 euroa). Olen ehdottomasti pussukkatyttö, en voi sietää, jos tavarani pyörivät laukun pohjalla sekaisin, vaan minulla on monen monta pussukkaa, joihin kerään kaikkea tarpeellista avaimista kyniin ja huulirasvoihin. Tässä pussukassa on sisällä korteille tarkoitettuja taskuja muutama sekä avaimelle tarkoitettu lenksukka. Viehättymiseni konjakinväriseen nahkaan ei näytä laantuvan vuosienkaan jälkeen.


Muistikirja oli nappilöytö juuri nyt tähän hetkeen. Aloitin nimittäin juuri yksityiset laulutunnit kuorolaulun rinnalla. Kuorolaulun myötä oppii hyvin klassista laulua ja laulutekniikkaa sekä tarkkaa virettä, mutta solistiseen pop-lauluun sieltä ei saa välineitä. Löysin opettajan, jonka kanssa nyt lähden opettelemaan löytyisikö minusta solistisempaa otetta lauluun. Kävin ensimmäisellä tunnilla viime viikolla ja olen innoissani. Tarvitsen tunneille muistikirjan, johon kirjoitan ylös opettajan vinkit ja kotiläksyt. Mikä olisikaan parempi muistikirja kuin tuo löytämäni kirja, jonka kantta koristaa piano, viulu ja nuottivihko (viulu ja piano ovat muuten instrumentit, joita osaan soittaa).

2 kommenttia:

  1. Oho, miten en ole huomannut/tiennyt, että Töölöntorillakin on Kaivarin Kanuuna, vaikka tulee melko paljon liikuttua sillä suunnalla. Kiitos siis vinkistä! Hyviä löytöjä nämä sinun kirppariostoksesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minäkin huomasin sen ihan sattumalta ohi kävellessäni, eivät ole ilmeisesti kummoisesti mainostaneet. Ja ei se kauaa siinä vielä ole ollut, tammikuun puolivälissä muistaakseni avattiin. Mutta kannattaa käydä, ihan hyvä valikoima. Töölöntori alkaa olla aika kiva kirpparikäyntisuunta kun on nyt tuo Kanuuna ja sitten tietenkin ihana Relove. :)

      Poista