maanantai 6. maaliskuuta 2017

Löytö Lidlistä

Kävin viime viikolla Lidlissä katsomassa olisiko jooga-sarjaa vielä jäljellä. Minulla on edelliseltä jooga-sarjan myyntikerralta noin vuoden takaa hankitut lököhousut, jotka ovat olleet super. Olisin mielelläni ostanut toisetkin. Korit kuitenkin ammottivat tyhjyyttään siinä vaiheessa, kun minä niiden ääreen ehdin, joten jäin nuolemaan näppejäni.

Lidl jaksaa silti aina säännöllisin välein yllättää valikoimallaan. Joogahousujen aiheuttamat tyhjät kädet saivat täytettä, kun huomasin myynnissä olevat vaatekaapin lisähyllyt. Olen ahkerasti järjestänyt kodin nurkkia ja vaatekaappikin on tullut siivottua viimeaikoina ihan moneen otteeseen. Joka kerta vaatteita takaisin hyllyyn viikatessani olen miettinyt, että olisi järkevä ratkaisu lisätä kaappiin uusia hyllyjä. Kaappi on mittatilauksena asuntoon puusepän toimesta tehty ja hyllyvälit ovat omaan makuuni osin hieman korkeat.

Tällaisia hyllyihin tynnettäviä lisäkoreja myytiin kahden hyllyn paketissa. Hintaa 5,99 euroa paketilta, eli käytännössä ei mitään. Ostin kaksi pakettia, kaksi lisähyllyä meni vaatekaappiin, yksi liinavaatekaappiin ja yksi siivouskaappiin.


Varsin kätevä ratkaisu. Ja edullinen. Hyvä Lidl!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti