torstai 16. maaliskuuta 2017

Uutta seinällä

Tein jymylöydön jokin aikaa sitten kirpputorilla, kun löysin kolme kappaletta Raija Uosikkisen Vaakuna-sarjan seinälautaisia. Olen kyllä aivan Uosikkisen astioiden perään, ne ovat niin kauniita. Mummolastakin aikoinaan toivoin ainoaksi perinnöksi Uosikkisen suunnitteleman Emilia-sarjan rasian. Nämä lautaset maksoivat 10 euroa kappaleelta, joka mielestäni oli enemmän kuin kohtuullinen hinta, sillä tyypillisesti näistä pyydetään 40-75 euron kappalehintaa.


Lautaset joutuivat hetken odottamaan ripustamistaan. Päätin jo ostaessa, että nämä pääsevät keittiön keltaiselle seinällä siinä jo muutaman vuoden viihtyneen vuoden 88 kehystetyn Pori Jazz -julisteen tilalle, jonka senkin olin joskus kirpparilta bongannut.

Keltaisella seinällä kaunis mustavalkokuvio pääsee tosi hyvin oikeuksiinsa.



Hotelli-sarjaa (taustalla lukee Vaakuna, eli en tiedä onko nämä alunperin suunniteltu Vaakuna-hotellille) on ilmeisesti vielä yksi tai kaksi lisäosaa. Nyt tulikin kiva bongaustehtävä kirpputorille, josko löytäisin puuttuvatkin osat.

Nyt minulla on seuraavat lautaset:

1. Portieeri:


2. Keittiömestari:


3. Baarimestari


Keittiö näyttää taas ihan erilaiselta, vaikka vain yksi juliste vaihtui näihin seinälautasiin. Kevät tulee, niin alkaa taas haluta tehdä pieniä uudistuksia kodin nurkissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti