tiistai 21. toukokuuta 2013

Tuli taas käytyä vähän kierrätyskeskuksessa...

Tavattiin siskon kanssa töiden jälkeen Kierrätyskeskuksessa. Siellä oli joku remontintapainen työn alla ja tavarat pääosin laatikoissa. Mutta koska ollaan tällaisia penkojia, niin ei se meitä haitannut. Löytöjä löytyi taas vaikka kuinka. Vitsin hyvä reissu jälleen kerran ja kotiin tuotavaksi älyttömän hyväkuntoista käyttötavaraa halpaan hintaan.

Kattiloiden uusiminen oli muutenkin minulla ollut mielessä, joten voitte kuvitella miten hyvältä ensimmäisen kuvan löydöt tuntuivat. Kunto kun vielä niin super ja vanhahtava kattiladesign miellyttää silmääni, erityisesti tuossa oikeanpuoleisessa. Sisko saa muuten vielä opiskelijana -20 % alennuksen, joten hinnat olivat todellisuudessa vieläkin halvemmat kuin mitä kuvateksteissä ilmoitan.

Hackman / Sorsakosken ihan priimakuntoiset kattilat, 4 l ja 3 l hintaan 6 euroa ja 8 euroa. Oikeanpuoleinen jää minulle, vasemmanpuoleista ajattelin tarjota pikkusiskolle.
Sagaformin pyöreäpohjainen karahvi ja silikonialusta 5 euroa. Aika hauska viinikarahvi! Kuvassa näkyvät roiskeet on vettä, kun pesin karahvin eikä sitä kapeasuisena saanut kuivattua kuvaa varten pyyhkeellä kuivaksi.

Käyttämätöntä tai ainakin lähes Marimekkoa (Mika Piirainen). Paita 4 euroa äidille, mekko 3 euroa äidille tai pikkusiskolle. Mekossa on musta vyötärölle rusettiin sidottava nauha, joka näkyy kuvassa huonosti.

Bialettin mutteripannu 6.5 euroa. Aion tarjota tätäkin pikkusiskolle.
Jos et muuten tunne mutteripannua kahvinkeittotapana ja pidät tummasta kahvista (espresso/mokka), etkä halua sijoittaa espressokoneeseen, niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Itse aloitin tällä kahvinkeittotavalla ennen kuin kotiin tuli espressokone.

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä ihan erikoistaito, että löytää kierrätyskeskuksesta jokaisella reissulla näin hienoja löytöjä. Tuo karahvi oli erityisesti mun mieleen, olen miettinyt vastaavan hankkimista jo pitkään, mutta kaupassa maksavat enemmän kuin kipukynnys.

    Jaahans, sitä on vaan otettava lusikka kauniiseen käteen ja ihan oikeasti _mentävä_ etsimään vastaavia aarteita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se karu fakta taitaa niin olla, ettei niitä löytöjä löydä, ellei kirppareita jaksa nuohota...:) Ja melkein kaikille käy niin, että kun sitten kerrankin lähtee, niin silloihan ei tietenkään löydä mitään.

      Suhteellisen säännöllisillä käynneillä löytöjä sitten alkaa eteen tipahtelemaan, ihan varmasti. Tämä on parhaimmillaan ihan äärettömän palkitseva harrastus!

      Ja toki se löytö-silmäkin siinä matkan varrella kehittyy. Kauniitkaan tavarat ei välttämättä näytä kirpparihyllyllä niin hienoilta kuin että ne olisi tavaratalojen halogeenivalaistuksessa stailattuina kauniisiin asetelmiin. Aarteet löytyy yleensä juuri romun keskeltä. Rohkeasti vain kirppareita kiertämään, kyllä niitä löytöjäkin sieltä alkaa tulemaan!

      Poista