sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Suosittelen

Blogeissa kiertää kiva haaste, jossa saa suositella sellaisia juttuja, jotka suositukset omasta mielestään ansaitsee. Suositeltavia juttuja olisi vaikka mitä, mutta tässä minun tämänhetkisiä poimintojani.

1. Pyykkien kuivatus ulkona

Pitkän talven jälkeen on ihanaa, kun taas saa pyykit ulos kuivamaan. Pienen asunnon omistaja erityisesti on kiitollinen pihan ja pyykkinarujen tuomasta lisäavusta pyykkihuollon suhteen. Pyykit kuivavat nopeasti ja saavat aivan ihanan tuoksun. Raikkaampaa tuoksua saa hakea.



2. Ruokakauppalöytöjä

Uusimmat suosikkini ruokakaupan hyllyltä ovat Valion mangopiimä, pehmeä raejuusto ja Yosa Sport välipala.


Mangopiimä on uusi aamiaissuosikkini. En oikein innostu makeista jugurteista, vaan syön lähes poikkeuksetta maustamatonta. Tässä mangopiimässä on vähän makeutta, mutta piimän happamuus tulee mukavasti läpi. Sopivaa minun happamista mausta pitävälle suulleni.

Pehmeä raejuusto on samettia suussa! Täyteläinen maku ja paksu rakenne tekevät tästä varsinaisen herkun. Sopii erinomaisesti esimerkiksi leivän päälle levitteen sijaan.

Olen suuri Yosan kauravälipalojen ystävä muutenkin (sitruuna on suosikkini, luonnollisesti) ja myös tämä uusi Yosa-tuote on tosi hyvää ja toimii hyvin, jos kaipaa pikaista välipalaa vaikka ennen jumppaa.

3. Inspiroivat kirjat ja lehdet

Tykkään pitää yöpöydällä sellaisia kirjoja, joita voi selailla ja tuijotella silloin, kun ei jaksa tarttua romaaniin ja keskittyä juoneen. Tällaiset ovat ihanan rentouttavia. Suosittelen lämpimästi kierrätyskeskusten ja muiden kirpputorien kirjahyllyjä omien versioiden löytämiseksi. Niissä on yleensä hyllyt pulloillan kirjoja.

Omalta yöpöydältä löytyy tällä hetkellä kolme kirpparilta löydettyä inspiraatiokirjaa: Lasse J. Laineen ihan huippu "Suomen luonto", Strömsön Parhaat palat ja mahtavilla kuvilla varustettu Sisustusatlas.


4. Plantagenin yrtintaimet

Yritit senkun kukoistavat ja kasvavat hurjaa vauhtia, vaikkeivat ole vieläkään päässeet ulos lopulliseen sijoituspaikkaansa viileistä öistä johtuen. Olen näitä käyttänytkin jo vaikka kuinka paljon ja pukkaa koko ajan uutta vartta ja lehteä. Ihan huippulaatuisia nämä Plantagenin yritit tänä vuonna.


5. Vaatekaapin kevätsiivous

Nyt on taas sen aika. Suosittelen lämpimästi! Omat kaappini olen käynyt viikonlopun aikana läpi.

Kevätsiivouksessa kannattaa tyhjentää koko kaappi, pyyhkiä hyllyt nihkeällä rätillä ja käydä läpi kaikki vaatteet - talvivaatteet talvisäilytykseen, kesävaatteet esille, käyttämättä jääneet kierrätykseen, risat roskiin.

Paksut neuleet, lämpimät villakerrastot, takit, villahuivit, pipot, rukkaset sun muut talven varusteet on täällä pakattu laatikoihin ja vakuumipusseihin ja kiikutettu vintille. Ei tule ikävä. Kaapeissakin on niin paljon enemmän tilaa kun tilaa vievät vaatteet on pois.



Tästä voi kukin halutessaan poimia haasteen itselleen. Ja omia suosituksia saa myös vinkata tännepäin, vaikka kommenttilootan kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti