perjantai 28. marraskuuta 2014

Löytöjä kirpputorilta

Tässä jotain kivoja viimeaikaisia kirpputorilöytöjäni!

Vanha piippuleimainen Arabian kannu oli liian kaunis ohitettavaksi. Löytö Tikkurilan Kontista. Hintaa vain 10 euroa, sillä tässä oli kaksi pientä kolhua yläreunassa. Eivät kuitenkaan haittaa minua, koska halusin tämän kukkien kastelukannuksi. Kaunis on.



Lauttasaaren Emmauksesta löytyi jotain, mistä työmatkustaja on kiitollinen. Samsoniten käyttämätön "overnight bag", eli tuollainen lisäosa cabin-kokoiseen työmatkalaukkuuni. Lisäosa kiinnitetään laukun nostettavaan vetokahvaan ja se tuo mukavan lisätilan vähän pidemmille matkoille (kuitenkin sen verran lyhyille joille ei kannata ottaa isoa matkalaukkua mukaan). Maksoin 20 euroa, joka on kirpputorilla melko paljon, mutta nämä maksavat uutena yli 100 euroa ja olin harkinnut tällaisen hankintaa muutenkin. Hieno löytö siis juuri minulle.


Villafani löytää taas ihanuuksia. Olen toitottanut varmaan iät ajat siitä, miten luonnonkuidut on parhaita ja villa ihanaa. Nyt löytyi Tikkurilan kontista varmaan Tallinnan mummojen kädenjälkeä oleva pitkä ja paksu kirjottu kaulahuivi (niin söpö!) sekä säärystimet/rannelämmittimet. Molemilla hintaa 3 euroa. Erityisesti kaulaliinan löytyminen lämmittää mieltäni (ja lämmittähän se ulkona ihan konkreettisestikin).


Ostin Lauttasaaren Emmauksesta myös aivan ihanan (ilmeisesti käyttämättömän) ohuen villakangastakin kevääksi. Tummansininen ja kultaiset napit, 80 % villaa. On kuitenkin niin ohut, että tulee ehkä trenssikelien aikaan vasta käyttöön. 9 euroa. Huippulöytö. Tumman takin kuvaaminen vain hankalaa kun valoa on niin vähän käytettävissä näin marraskuussa, joten tyydyn kuvailemaan löytöäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti