tiistai 4. marraskuuta 2014

Näy pimeällä!

Heijastin. Kuinka tärkeä tuo pieni esine onkaan.

Ehkä muistattekin, että olen väsymätön pyöräilykypärän käytön puolustaja. Toinen vähän vastaava asia, josta haluan teitä lukijoita siellä muistuttaa on heijastin. Laittakaa heijastimet! Mielellään monta, joka takkiin ainakin yksi. Niin että varmasti näytte tuolla pimeällä.

Mutta ikuisuusongelma - mistä kaunis heijastin? Eihän kukaan halua pilata kaunista laukkua tai takkia jollain rumalla heijastimella? Olen jo melkein ehtinyt tuskastua heijastinetsintäni kanssa. Se on jatkunut jo vuosia. Jo opiskeluaikana virkkasin pehmeisiin ilmaisheijastimiin lisäkaunistusta - kukkia siten, että se mainosheijastin oli kukan keskusta ja virkkuukoukku teki langasta kukan terälehdet. Nyt en ole enää pehmeitä heijastimia saanut vähään aikaan käsiini, joten virkkaus on jäänyt.

Onneksi Helsingin Senaatintorin kupeesta löytyy superihana kauppa Made by Helsinki.




Made by Helsingistä löytyy roppakaupalla kaikkea ihanaa designia ja käsityöläisten taidonnäytteitä. Piipahdin kokouksen jälkeen kaupassa ja löysin ihan superihania heijastimia. Juuri sellaisia kaunistuksia, joita olen etsinyt vaikka kuinka.

Ostin kaksi heijastinta, joista toinen löysi heti tiensä reppuani koristamaan. Eikö olekin kaunis? Yritän muistaa myös kuvata joskus toisen hankintani, sellaisen roikkuvan version. Se tulee näillä näkymin talvitakkini hihaan.



Siispä vinkkinä kaikille, jotka ovat kaltaisiani ja joiden mielestä (myös) heijastimien pitää olla kauniita (niin kuin kaiken muunkin maailmassa): Made by Helsingistä Bockin talosta löytyy ihania versioita roppakaupalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti