lauantai 14. helmikuuta 2015

Pul-pul-pul-Pulla!

Minulla on uusi yleiskone. Tai uusi ja uusi, kun kyseessä on jostain 80-luvulta peräisin oleva upea retrokone, jonka sain vähän aikaa sitten itselleni. Hyvin kuitenkin toimii! Tänään testasin pullataikinalla.

Pitkästä aikaa innostuin hiivataikinan ääreen. Kone huristi taikinan kädenkäänteessä. Taikinan joukkoon meni rouhittua vanilijatankoa. Olen innoissani uudesta ruokakauppalöydöstäni - Dr.Oetkerin vanilijamyllystä. Se on sellainen pippurimyllyn näköinen kapistus, jonka sisällä on vanilijatankoja. Niitä voi kokonaisena rouhia mukaan taikinoihin, ruokaan, jugurttiin, mihin vain! Mahtava hoksaus!


Pullataikinan käsittely on tosi hyvä rentoutusterapiaa. Pullia pyöritellessä ei huolet paina. Sekin tietenkin ilahduttaa, että työn tulos on mitä parasta herkkua. Kanelipulla on ihan yksi suosikkiherkkuni.


En tässä edes lähde esittämään, että olisin syönyt vain yhden pullan. Söin kaksi - yhden voisilmäpullan ja yhden kanelipullan. Ison kylmän lasillisen maitoa kanssa. Sen jälkeen nukahdinkin päiväunille, taisi hiilaripommi olla liikaa vireystilalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti