keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Pitkästä aikaa kirppiksellä

Olen pysytellyt aika lailla poissa kirpputoreilta viime aikoina - ei ole ollut aikaa eikä listalla oikein mitään kummempaa metsästettävää.

Eilen aurinkoinen sää houkutti pyöräilemään töistä kotiin Vantaan Kontin kautta. Sieltä löytyi tämä söpöläinen - Marimekon Nimikko-kylpytakki.Minulla on jo yksi vuosia vanha harmaaraitainen Nimikko-takki kotona, johon olen ollut tosi tyytyväinen. Käytän sitä talvisin kotosalla herätessä ja ennen nukkumaanmenoa yöpuvun päällä lämmikkeenä. Takki on arvokas, ovh. taitaa olla yli 100 euroa. Tämä Kontissa minua odotellut versio on käytetty, mutta ihan kiitettävä kunnoltaan. Hinta oli edullinen kuin mikä. 10 % uuden hinnasta.

Tekisi melkein mieli rohmuta tämä toinenkin kylpytakki itselle, mutta tiedän, ettei siinä ole mitään järkeä. Siksipä laitoin aamulla perheemme Whatsap-ryhmään, että haluaisiko joku tämän söpöläisen itselleen. Konsensuspäätös oli, että vien takin mökillemme yhteiskäyttöön. Kieltämättä siellä se on hyvässä käytössä saunatakkina ja syksyisin varmaan mukavasti lämmittää nukkumamökistä ulos kömpijää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti