torstai 22. joulukuuta 2016

Kätevä löytö keittiöön - Bee's Wrap

Elmukelmu on karsea keittiötarvike. Sitä on niin hankalaa rullasta rullailla, että jää minulla usein käyttämättä ihan vain hankaluutensa takia. Ja turha muoviroskan syntyminen myös harmittaa, jos elmukelmua joka kulhon päälle rullaillee.

Siksi olenkin erityisen innoissani uudesta löydöstäni keittiöön - ympäristöystävällisestä ja luonnonmukaisesta vaihtoehdosta muovikelmulle ja muovipussille ruoan säilytyksessä. Löydön nimi on Bee's Wrap ja se on amerikkalainen mehiläisvahasta, orgaanisesta puuvillasta, luonnonmukaisesta jojoba öljystä ja puun pihkasta valmistettu kätevä kestotuote.Bee's wrap toimii siis vähän elmukelmun tavoin kulhojen päällisenä tai että käärit säilöttäviä asioita suoraan siihen. Käytät vain käsiesi lämpöä pehmittääksesi liinan ja sitten käärit tiiviisti säilöttävän tuotteen ympärille. Kääre säilyttää muotonsa viileässä ja oikeastaan vain jähmettyy paremmin ja tiiviimmäksi viileässä - niin kuin nyt vaikka jääkaapissa.

Käytön jälkeen tämä pestään haalealla vedellä. Wrappi on uudelleenkäytettävä ja päivittäisessä käytössä kestää noin vuoden. Ihan tosi kivan tuntuinen ja kätevä tuote. Näitä on eri kokoisia, ostin itse isoimman koon, ns. leipäkääreen, mutta se on jopa hieman liian iso kulhojen päälle. Large-koko olisi varmaan riittänyt. Tuon voi toki kätevästi vaikka saksia puoliksi kahdeksi liinaksi, jota vähän jopa harkitsen. Tässä Bee's wrapini on kulhon päällä kaksinkerroin.Omani hankin Käpylän Kettukarkki-shopista. Voi tilata myös sieltä nettikaupasta. Kauppa on muuten muutenkin vierailun arvoinen, olen siirtänyt kaikki lahjahankintani sinne, sillä a) myytävät tuotteet ovat ihania ja b) on mukava kannattaa kodin lähiyrittäjää. Tarjolla mm. hamam-pyyhkeitä, luonnomukaisia siivousaineita ja -kosmetiikkaa, ihania pieniä kodin elämää helpottavia juttuja, kynttilöitä ja muuta mukavaa. Kannattaa tutustua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti