perjantai 16. joulukuuta 2016

Kodin värit: Punainen

Jatketaan kodin väreillä. Edellisessä postauksessa kerroin, etten aiemmin olisi koskaan uskonut, että kodin yksi pääväreistä on keltainen. Vieläpä vähemmän olisin uskonut, että sen keltaisen kaveriksi nousee punainen!

Mutta kotia tarkastelemalla löytyi punaistakin tosi reilusti. Tässä sitä ollaan - punakeltaisessa kodissa, näköjään! :)

Joskus vuosia sitten Kierrätyskeskuksesta löytynyt Marimekon punainen Muija-tarjotin toimii sohvapöydän virassa tuossa sohvan divaaniosalla.

Perinnöksi saatu pieni punakehyksinen kissataulu on löytänyt punaisen kaverin Kontista löytyneistä Marimekon Unikko-verhoista

Työpöydällä kynät on kerätty punaraitaiseen Aarikka-purkkiin.

Pimeän ajan tunnelmanluoja - pöytäkynttilä. Omani poltan usein tuoksun kanssa. Tässä punaisena hohtaa Osmian vadelmantuoksuinen kynttilä.

Kirpputorilta löytyi vähän aikaa sitten läjä Marimekon punaisia Muija-purkkeja. Ostin läjästä muutaman ensimmäisessä kuvassa esiintyneen tarjottimen kaveriksi. Tässä yksi purkeista toimii korupurkkien keskellä pikkutavaran säilytyspaikkana.

Valmistujaislahjaksi saatu hauska huopatyyny ilahduttaa väreillään. Punaiset pilkut päästivät tyynyt mukaan punaiselle listalle.

Eteisessä nököttää Facebookin kierrätysryhmästä hankittu ihanan kulahtanut punainen jakkara. Isä kyseli, että eikö pitäisi kunnostaa. Ei pidä, on niin söpösti ränsistynyt.


Valinten punainen tattivalaisin löytyi aikanaan kirpputorilta ja toimii "taidevalaisimena". Tässä se valaisee keittiön Pori Jazz -julistetta, josta siitäkin voi löytää punaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti