keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Zadaa - kirppari kännykässä

Oletteko jo tutustuneet Zadaa -appiin? Se on käytetyn tavaran app, käytännössä siis kirppari kännykässäsi! Aloitin käytön viime talvena ja olen kyllä aivan koukussa. Selailu on superhelppoa, kun jaksaa nähdä sen vaivan, että syöttää profiiliin omat mittansa - vaatekoon, housujen tuumakoon, pituuden, kengän numeron, rintaliivin koon ja vartalon muodon. Näin palvelu näyttää sinulle vain omankokoisia tuotteita.

Selailen Zadaata säännöllisesti, parhaat löydöt tekee niin. Ihan niin kuin kaikessa kirppisjuttujen metsästämisessä, yhdellä käynnillä harvoin löytyy mitään, säännöllisillä käynneillä löytöjä alkaa sadella. Toimia kannattaa suhteellisen nopeasti - minua on jäänyt kaivelemaan yksi Samujin ihana huivi, jota jäin miettimään ja sitten se olikin jo mennyt.

Olen kyllä ehtinytkin tehdä vaikka kuinka hyviä kauppoja:  • Tummanvihreä kevyttoppatakki on noussut samantien takkisuosikiksi. Coster Copenhagenin takki maksoi 23 euroa.
  • Musta käsilaukku, Marc Jacobs, 64 euroa. Tarvitsin uuden mustan käsilaukun. Vierastan sellaisia käsilaukkuja, jotka kiljuvat jotain tiettyä merkkiä. Tämä MJ:n laukku oli tuntematon malli itselle, eikä merkki näy kuin ihan pienellä läpän laatassa. Kätevä laukku esim. kaupunkilomille, on tosi tilava, muttei silti liian iso.
  • Supervärikkäät Niken lenkkarit. Mietin näitä tosi pitkään, mutta uskaltauduin kuitenkin tilaamaan, kun kuvauksen mukaan tossut olivat ihan uudet ja hintaa oli vain 17 euroa. Onneksi tilasin, nuo ovat aivan superhauskat tossut, jotka värikkyytensä vuoksi saavat joka kerta kehuja, kun laitan ne jalkaan! Mahtava vaatetuksen piristäjä ja tosi hyvät kaupunkitossut sellaisiin päiviin, kun askelia tulee reilusti. Niin kuin minulla helposti tulee.
  • Marc Jacobsin nudet hiiriballeriinat olivat täysin käyttämättömät ja maksoivat 39 euroa. Näiden tulevaisuus on nyt kylläkin vielä vaakalaudalla, kun ovat hiertäneet kun olen noita nyt pari kertaa käyttänyt. Mietin vielä, että yritänkö muotoilla ne jalkaani sopivaksi (koko on sopiva, mutta joku kengän muodossa saa minulle aikaan hiertymiä) vai luovutanko ja myyn kengät eteenpäin. En haluaisi kyllä noista luopua, ovat niin hauskat.Näiden lisäksi olen hankkinut myös piiiiitkäään haaveilemani Dr. Martensin kiiltonahkamaiharit, jotka ovat talviteloilla vintillä eivätkä siksi päässeet kuvaan. Olivat kyllä ihan suosikkikengät talvella ja keväällä, kun sopivat hyvin niin housujen kuin hameenkin kanssa. Martenisit ovat sellainen tuote, jota en olisi varmaan normaalihintaisena raaskinut ostaa. Zadaasta löytyi siistit murto-osalla alkuperäisestä hinnasta, niin sain vihdoin himoitsemani parin.

Lisäksi yksi ostos on sellainen, jota en kyllä varsinkaan varmaan kuuna päivänä olisi ostanut uutena ja täyshintaisena, Tarvitsin pienemmän lompakon, kun entinen tuntui liian isolta pienempiin laukkuihin. Zadaassa vastaan tuli Mulberryn hyväkuntoinen ja juuri sopivan kokoinen nahkalompakko hintaan 50 euroa. Tämän kuvauksessa oli, että oli käytetty ja kulumisen merkkejä on, mutta täytyy sanoa, että minä en kyllä huomannut yhtään. Ihan kuin uusi, olen ollut tosi tyytyväinen!


Jos Zadaa ei ole sinulle vielä entisestään tuttu, niin tutustu ja lataa https://zadaa.co/. Käyttämällä koodiani SH8000 saat myös 5 euroa ostosrahaa ensimmäiseen ostoosi.

"Tavallisilla" kirpputoreilla en olekaan sitten Zadaan lataamisen jälkeen juurikaan käynyt. Enkä ostanut juuri mitään uutena, kun nämä kierrätystavaralöydöt ovat niin älyttömän hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti