perjantai 8. marraskuuta 2013

Siskot ensivierailulla

Siskot kävi tiistai-iltana ensivierailulla uudessa kodissa. Päätimme tehdä sen kunniaksi sushia. Ei mitenkään kovin harvinaista meille, mutta nyt edellisestä kerrasta oli jo vierähtänyt aikaa.




On muuten ihanaa kun on kunnollinen keittiö! Sitä ihan ihmettelee miten helppoa kokkaus on kun on pöytätilaa mihin tekeleitään laskea. Tätä varmaan jaksan päivitellä vielä pitkän aikaa. Kuitenkin melkein kahdeksan vuotta kokkasin postimerkin kokoisessa keittiössä. Ja on tuo astianpesukonekin varsinainen ihme. Kymmenen vuoden käsitiskauksen jälkeen on kyllä aikamoista luksusta kun ruuan jälkeen ei tarvitsekaan ryhtyä hinkkaamaan lautasia puhtaaksi.
 

3 kommenttia:

  1. Sie oot varmasti jo varsinainen expertti sushin valmistamisessa.Oltiin sillon siskon kanssa siellä sushi kurssilla ja ope neuvoi riisien pesuvaiheessa ns. Hieromaan riisiä hellästi siinä vedessä, teetkö sinä näin;)?tuleeko täydellistä riisiä? Tätä en kyllä epäile:pT.Suikka

    VastaaPoista
  2. Mie keitin riisit ja tuli melkein täydellinen. Ja kyllä, hieron niitä riisejä että tärkkelys irtoaa paremmin. T:Pilvi

    VastaaPoista
  3. Joo Pilvi hoiti riisit tällä kertaa, ja tosi hyvät tulikin! Riisin hieromista suosittelen minäkin. Huolellinen tärkkelyksen irroittaminen on hyvän sushiriisin salaisuus.

    VastaaPoista