torstai 20. helmikuuta 2014

Pionit

Tikkurilan SPR:n Kierrätystavaratalo Kontissa voi tehdä hyviä löytöjä, vaikka viimeaikoina onkin tuntunut että suurin osa "superlöydöistä" on kerätty siellä vitriinikaappeihin tarkan designer-tiedon ja ison hintalapun kanssa.

Jotain niilläkin jää kuitenkin "huomaamatta". Lasihyllyjen edessä silmääni osui tuttu kuvio lasilautasissa. Oiva Toikan Pioni! Pioni on Nuutajärven kaikkien aikojen laajin astiasarja, joka Toikalle tuttuun tapaan ylistää sekin luontoaihetta - avautuvaa pionin kukkaa.

Ruokalautasen kokoisia lautasia oli hyllyssä yhteensä kolme. Ne oli tainut mennä ihan kokonaan Kontin hinnoittelijoilta ohi, sillä usein hintalapuissa siellä lukee valmistajan ja suunnittelijan tiedot. Nämä nökötti hyllyssä ihan nurkassa. Ihan parasta näissä olikin se hintalappu ilman designeria. 2 euroa lautaselta teki näistä ihan suoranaisen superlöydön. Aika vähän olen näitä aiemmin missään myytävänä nähnyt ja googlauskin tukee samaa havaintoa. Hinnat ovat tästä syystä noin kymmenkertaisia maksamaani hintaan nähden.


Kaunis on Pioni, ei voi muuta sanoa. Toimii joko ruokalautasena, katelautasena tai tarjoiluastiana. Kiitos kiitos - sanoo kirpparien desinghaukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti