torstai 13. helmikuuta 2014

Tuliaiset

Luulin julkaisseeni edellisen Portugali-postaukseni jo eilen, mutta näköjään postaus oli jäännyt luonnokseksi köllöttelemään.

Tässä nyt sitten samaan syssyyn myös matkatuliaiset. Niitähän minun ei ole vaikea keksiä, kun olen suosikkijuttuni aika tarkkaan Portugalissa valikoinut ja niitä pakannut laukkuni aiemminkin täyteen kotiin tuotavaksi. Niin tälläkin kertaa.

Siispä - trust me - jos menette Portugaliin, niin tuokaa kotiin ainakin paikallista (hyvälaatuista) oliiviöljyä, kahvia sekä portviiniä. Jos olette kuin minä ja pääsette jonkun puutarhan sitruspuihin käsiksi, niin tuokaa myös sitruunoita.

Sitruunoita suoraan puusta, alentejolaista punaviiniä, portviiniä, oliiviöljyä, suosikkikosmetiikkaa (jota ei saa Suomesta) ja kahvia! Niillä on minun matkalaukkuni täytetty jo monta kertaa aiemminkin!

Olen muuten aivan fani kahdelle kuvassa näkyvälle kosmetiikkajutulle, joita kumpaakaan ei Suomesta saa: Rituals -kosmetiikkasarjan suola- ja sokerikuorinnoille ja Victoria's secretin vartalovoiteille.

Ritualsin kuorinnat vartalolle tekevät ihosta aivan käsittämättömän pehmeän, lähes öljyisen. Tähän on koukutettu myös perheeni naiset ja muutama ystävä, keille tätä on tuotu tuliaiseksi. Nuo kuvassa näkyvät purkit sisältävät tätä ihanuutta. Purkkien päällä kököttävä tuubi on Victoria's secretin vartalo- ja käsivoidetta, joista olen kirjoittanut blogissa aiemminkin. Lissabonin lentokenttä on vastikään remontoitu uuteen uskoon ja ilahdoin, kun myös VS:n pieni myymälä oli sinne ilmestynyt. Sain voidevarastoni täydennettyä. Talvi-iho kiittää.


2 kommenttia:

  1. Sie saat sit toimia konsulttina näissä oliiviöljypoliittisissa ym tuliaisasioissa kesällä! -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No miehän konsultoin! Parasta oliiviöljyä ever on ollut se mitä Manun kanssa me haettiin suoraan tehtaalta, mutta sitä ei ainakaan nyt harmikseni El Corte Inglesissä ollut. Muistaakseni sitäkin on välillä siellä hyllyissä näkynyt. Tuo ostamani pullo on superkallista Portugalin hinnoilla (8 euroa), joten odotukset on tuotakin kohtaan suuret. :) Pitää ensin tuhota se Pariisista ostamani pullo alta pois, sitten testaan tuota.

      Poista