maanantai 31. maaliskuuta 2014

Cappuccinoa

Olen etsinyt Arabian 24h-sarjan isoja kuppeja kirpputoreilta jo jonkin aikaa. Periaatteessa minkä värisiä tahansa, mutta valkoiset kuitenkin on ollut ykköstoivomuksena. Minulla on nimittäin ollut huutava pula cappuccinolle sopivista kupeista. Kuppeja tässä huushollissa riittää, mutta tällainen laakea (pieni pohja ja laakea suuaukko) on ollut puutelistalla. Sellainen kuppi on nimittäin mielestäni ainoa oikea kuppi cappuccinolle.

Pistäydyin viikolla Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa. Sieltä löytyi yksi etsinnän alla ollut kuppi. Oli siellä iso rivi sinisiä saman sarjan kuppeja, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kahvi näyttää/maistuu parhaalta valkoisesta kupista.


Nyt on kahvinjuojalla tässä huushollissa hyvät oltavat. Etsintä kuitenkin jatkuu - löysin nyt vain yhden kupin. Ainakin toinen tuolle kaveriksi on edelleen hakusessa. Saahan näitä varmaan kaupastakin ostamalla, mutta aarteenetsintä kirppareilla on hauskaa ja toisaalta kierrätyksellä hankitut tavarat sopivat tämän ekomartan maailmankatsomukseen paremmin kuin uudet vastaavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti