lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kaupunkireissun löytöjä

Kesälomani alkoi! Eilen oli viimeinen työpäivä ja sähköpostin lomavastaajaan ilmoitin palaavani kolmen viikon päästä. Fiilis = mahtava!

Kirppisluuhari juhlisti lomansa alkua pyöräilemällä paitsi eilen Kyläsaaren kierrätyskeskukseen (eiliset löydöt esittelen ehkä myöhemmin) niin myös tänään Kaivarin Kanuunaan.

Kanuunasta mukaan lähti ihana Andiatan musta kotelomekko. Töihin hyödyllinen "tiukkisvaate". Hyvä leikkaus, ihanan pehmeä ja helppohoitoinen materiaali ja yleisilmettä rentouttavat taskut. Aika kiva löytö.


Kuvassa näkyvä sininen huivi on toinen päivän ostos. Muistatte ehkä sinne ystäväni häihin ostamani Tasma-mekon. Voitteko uskoa, että minulla - tyypillä jolla on huiveja jokaisessa mahdollisessa värissä, ei ollut yhtään mekkoon sopivaa huivia kotona! Mekko on niin värikäs, että se vaatii todella tarkkaan valitun huivin värin, ettei lopputulos ole sekametelisoppa. Ostaessani mekkoa myyjä sanoi, että tähän käy parhaiten kaksi vaihtoehtoa - tämä sininen tai vaaleanpunainen. Vaaleanpunainen on minulla laskuista pois, sillä olen sen verran vaalea, että se vie kaiken värin naamastani. Pihistelin silloin tuon sinisen kanssa ja ajattelin, että joku kotona oleva huivi kuitenkin sopii. No eipä sopinut. Olipa kuitenkin onni, etten ostanut huivia silloin. Tänään löysin sen tosi hyvästä alesta Marimekolta. Nyt alkaa hääasu olla valmiina.

Olen ostanut vähän aikaa sitten häitä silmällä pitäen aika huimat korkkaritkin. Ne on niin korkeat, että en yhtään tiedä selviänkö koko pitkän hääpäivän ne jalassa. Ehkä kuitenkin yritän, on nuo kengät nimittäin niin upeat. Alemman kuvan lähetin tulevalle morsiammelle kaupasta, kun hain uskonvahvistusta ostokselleni ("Onko nää kengät niin upeat, että niillä voi tulla teidän häihin?"). Toisessa jalassa on sovitussukka ja siksi näyttää vähän pöljältä.



Seuraavaksi alan pakata laukkuani. Huomenna lähden kukonlaulun aikaan junalla kohti Keski-Suomea. Lähden viettämään alkuviikkoa kavereiden mökille. Toivottavasti ilmat säilyy näin upeana kuin nyt on ollut.

PS: Herranenaika - tästä postauksestahan voisi kuvitella, että tämä on joku muotiblogi! Pois se minusta - en minä mitään mistään muodista tiedä. Onneksi sentään musta mekko on kirpparilöytö. Ettei nyt ihan olla ihan sivuraiteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti