tiistai 1. heinäkuuta 2014

Lähes floristi

Töistä kotiin pyöräillessä päätin pitkästä aikaa piipahtaa Lidlin kautta. Siellä käynti on aina pieni löytöretki. Minulla ei ole koskaan ollut Lidliä ihan lähikauppana, joten siellä tulee käytyä harvemmin. Ei voi mennä vastaavanlaisella autopilotilla kuin tutussa lähikaupassa ja noukkia rutiinilla tuttuja tuotteita ajattelematta. Lidlissä aina pengon ja tutkin tuotteita tarkemmin.

Tällä kertaa sieltä löytyi myös kukkia. Siis tuoreita leikkokukkia ja vielä tosi edulliseen hintaan. Sisäinen floristini tuli siihen lopputulokseen, että valkoiset krysanteemit (2.99 euroa nippu) ja keltaiset ruusut (4.99 euroa nippu) olisivat yhdessä tosi kivan näköiset. Roudasin molemmat kimput kaatosateessa pyörän selässä kotiin, lyhensin varsia reilusti ja kaivoin kaapista Aalto-maljakkoni, joka on ihan uusi. Muistaakseni mainitsinkin täällä jo, että ostin maljakon asuinalueeni Facebook-kierrätysryhmästä edullisesti.


Aika kiva tuli. Olisikohan minusta floristiksi? Olen aina sanonut, että perustan vielä joskus kukkakauppa-konditorian. Leipoa jo ihan hyvin osaan (okei, en vielä kondiittoritasolla) - ehkä minussa se pieni floristikin vielä joskus herää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti