sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Askartelupuuska - Timanttihimmeli

Selailin eilen alkuillasta pitkästä aikaa Pinjacolada-blogia. Siinä selaillessani törmäsin todella selkeään tutorialiin tehdä hauska timanttihimmeli. Sain askartelupuuskan ja innoistuin kokeilemaan omaa himmeliä, vielä kun kaapista löytyi paketti värikkäitä paperipillejä. Tutorialia oli helppo seurata ja tarvikkeita ei tarvittu muuta kuin 10 kpl paperipillejä, sakset, rautalangasta taiteltu pitkä "neula" sekä puuvillalankaa.

Himmelistä tuli ihan hauska, joskin vähän levoton, koska käytin värikkäitä kuviopillejä. Alkuperäisessä ohjeessa käytetyt mustat pillit tuovat selkeyttä. Eteiseeni tuo kyllä sopii värikkäänäkin roikkumaan, onhan seinätkin Kirsikkakukka-tapetin ansiosta aikamoisen pastelliset ja värikkäät.Siinä se nyt roikkuu, eteisen lampussa tuo värikäs timanttihimmeli. Vähän hupsuhan tuo on, mutta olkoon.


1 kommentti:

  1. Hassu on hyvä :) meillä eteisen ovessa on iiiiso linnapiirrustus, siis paperilla siihen teipattuna. Taisi Prinsessalehti inspiroida Eeroakin :) ja sun karitsakuvat saa kuolaamaan! Ja tutut kaffekupposet, ihanaa, että käytössä.

    VastaaPoista