maanantai 15. helmikuuta 2016

Paperinarumatto kirpputorilta

Olen unohtanut esitellä vähän aikaa sitten SPR:n Kontista löytämäni maton. Huomasin maton Kontin mattopinon keskeltä, kun sen sävy oli sen verran keltainen, että ajattelin, että voisi sopia keittiööni. Tarkemmin mattoa tutkittuani huomasin, että se on kunnoltaan todella siisti. Kääntöpuolelta löytyi vielä materiaalilappu, josta selvisi, että matto on suomalainen, lappajärveläisessä kutomossa valmistettu laadukas matto. 8 euron hintalappu tuntui mitättömältä, joten ostopäätös olli sillä selvä.


Ajattelin ostaessani mattoa uudeksi "eteisen matokseni", eli matoksi, joka suojaa keittiön puolella olevan ulkovaatekaapin edustalla olevaa lattiaa. Matto oli tähän tarkoitukseen kuitenkin liian lyhyt.

Asettelin sitten maton keittiöön kaappien eteen - siihen kohtaan, missä seisoskellaan, kun tehdään ruokaa. En ole ihan varma, onko tuo paikka paras mahdollinen ja jääkö matto siihen, mutta toistaiseksi saa siinä levätä. Suojaahan se siinä hyvin vanhaa lankkulattiaa ja tuntuu mukavalta jalan alla silloin kun puuhastelee keittiössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti