perjantai 8. huhtikuuta 2016

Moi taas!

Blogiin tuli vahingossa ja suunnittelematta yli kuukauden tauko. Ei ollut suunniteltu, eikä periaattessa tarkoituksenmukainen - aika vain hurhati kaiken arkisen parissa. Olen kokenut haasteita tarttua kirjoittamaan tapahtuneista jutuista, vaikka juttua olisi riittänyt. Ehkä nyt taas päivänvalon lisääntyminen aikaansaa sen, että blogikin taas vilkastuu.

Tauon aikana olen:

Reuhonut jumpassa selkäni rikki ja viikon ajan käynyt töissä ilman sukkia - en vain yksinkertaisesti saanut niitä aamulla jalkaan selän takia. Onneksi vamma oli pelkkä kudosvaurio, joka parani sukkelasti.

Käynyt Hangossa viikonloppuvierailulla, jossa olen leikkinyt intensiviisesti kumisella muumipeikolla ja viettänyt elämyksellisen kylpyhetken pienen ihanan kummityttöni kanssa.


Käynyt syömässä ystäväni kanssa yhdessä Helsingin tämänhetken suosituimmassa ravintolassa (pöytävarausjonon perusteella näin päättelen) - Baskeri & Bassossa. Ihana miljö, hauska illallinen, mutten oikein tiedä onko ihan kaiken hypetyksen väärti.

Ostanut kirpputorilta uuden päiväpeiton - vaihtelua myöskin kirpparilta löytyneeseen pitsipeittoon. Peitto on Zara homen ja löytyi Tikkurilan Kontista.


Käynyt kavereideni kanssa talvilomareissulla Alpeilla, jossa oli ihanaa.Nautiskellut etenevästä keväästä ja suunnitellut laatikkoviljelyn aloittamista pihallamme.Kokenut jännittävän uuden kokemuksen, kun kävin kuoroni kanssa studiossa äänittämässä muutaman laulumme. Oli itselleni ensimmäinen kerta ja ihan uusi kokemus.

Käynyt Yrjönkadun uimahallissa nauttimassa entisajan kylpylätunnelmasta.

Juhlinut työpaikalla kollegani kymmenvuotista työpanosta organisaatiollemme.Kevät saa tulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti