maanantai 2. tammikuuta 2017

Kirpparilöytöjä viime vuoden viime metreiltä

Kävin viime perjantaina, eli vuoden 2016 toiseksiviimeisenä päivänä pitkästä aikaa kiertämässä muutaman kirpputorin - Töölöntorin Reloven ja uusiin liiketiloihin muuttaneen Kaivarin kanuunan.

Olen nykyään aika kranttu siitä, mitä kirpparilta ostan. Relove on päässyt ihan vakiokirpputorien listalle, sillä siellä myydään niin laadukasta tavaraa, että esimerkiksi sieltä löytyvät vaatteet kelpaavat hyvin työvaatteiksi.

Vuoden 2016 viimeiset kirpparilöydöt

Löysin kyllä jälleen muutaman tosi kivan ja hyödyllisen löydön. Parhaimpana ehkä ihanan Ilona Hyötyläisen Miun-merkin todella laadukas ja hyväkuntoinen pitkä merinovillainen neuletakki. Takki on suomalaista käsityötä. Olen joskus aiemmin löytänyt saman merkin pitkän neuleen pikkusiskolle ja hän on ollut löytöön oikein tyytyväinen. Nyt löysin itselleni neuletakin, joka tulee korvaamaan edellisen pitkän beigen neuletakkini, jonka käytin rei'ille saakka. Luovuin nyt (vihdoin) reikäisestä ja se päätyi roskikseen, tämä tulee tilalle.

Lisäksi (talvea odotellessa) löytyi suomalaisen Sauson uudet ja käyttämättömät lämpimät nahkarukkaset. Löysin myös kivan harmaan neulepipon (materiaalilappua tai merkkiä ei ole, mutta tämä on niin pehmeää villaa, että epäilen jopa kashmirsekoitteiseksi ja pidän 2 euron hintaa tästä erinomaisena löytönä). Lisäksi Peakin panta (3 euroa) tulee täydentämään urheiluvarustustani - erityisesti ajattelin, että panta olisi kätevä laskettelukypärän alla.

Arne Jacobsenin Design letters -keittiöpyyhe täydentää jo aivan liian suurta keittiöpyyhevalikoimaani, mutta 1.5 euron hinta tästä kivasta pyyhkeestä oli liian alhainen hinta ohitettavaksi.

Toivottavasti vuosi 2017 tuo mukanaan yhtä hyviä kirpparilöytöjä kuin aikaisemmatkin vuodet tähän asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti