torstai 25. tammikuuta 2018

Ilahduttavia havaintoja valmisruokahyllyistä

Olen koko elämäni karttanut valmisruokaa. En siksi, ettenkö olisi kiinnostunut välillä myös helpoista ruokavaihtoehdoista, vaan siksi, etten yksinkertaisesti ole tykännyt suurimman osan valmisruuista mausta. Ihan puistattaakin ajatus tietyistä maistamistani valmisruuista. Jotain poikkeuksia on ollut - maksalaatikko on vakiosuosikki ja sitä en ole kyllä koskaan itse tehnyt, vaan aina ostanut kaupan hyllystä. 1.5 vuotta sitten sairastaessani siskon tuoma Kokkikartanon makaronilaatikko ja pinaattikeitto ajoivat asiansa ja olivat ihan toimivia tuotteita, kun olo alkoi parantua ja ruoka maistua, mutta kauppaan tai hellan ääreen ei ollut vielä asiaa.

Olenkin nyt mielenkiinnolla seurannut kasvisruokahyllyn valmisruokavaihtoehtoja ja ilahtunut muutaman uutustuotteen kohdalla. Molemmat ovat olleet mielestäni maultaan oikein passeleita ja helpottaneet arjen ruokahuoltoa.

Valmisruuat, jotka saavat minulta suosituksen ovat HoviRuokan Käsintehdyt Mustapapupihvit ja Gold&Greenin Nordic Oatballs Meze-maustettuna. Jälkimmäisestä mainittakoon, että tykkään siitä erityisesti sen takia, että maistuu mausteiselle, lähinnä juustokuminalle eikä oikeastaan ollenkaan nyhtökauralle, jonka tympeä maku alkaa minua tympimään, jos vähän useammin tulee tuotetta käytettyä.Kummankin kanssa sopii jugurtti- tai kermaviilipohjainen kastike ja sivuun vaikka salaatti. Tadaa - ruoka on valmis!

Onko teillä valmisruokahyllyltä hyväksi havaittuja tuotteita? Vinkit otetaan ilolla vastaan, olisin ihan  valmis välillä hyödyntämään eineksiäkin, jos ne ovat ravitsevia ja hyvänmakuisia. Olen sekasyöjä, eli vinkit myös lihapuolelta otetaan vinkkejä vastaan, vaikka pääosin kiinnostaakin mahdollisimman  vähäinen lihansyönti. Siksi nämäkin ruokavaihtoehdot lämmittävät erityisesti mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti