sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Suvijuhla

Täytin pari päivää sitten vuosia. En vielä pyöreitä, mutta lähellä ollaan. Siskohan pyörittää sitä kivaa bistroa ja joku aika sitten keksin kysyä häneltä onnistuisiko järjestää syntymäpäiväjuhlat siellä. Sisko näytti vihreää valoa, joten minä innostuin järjestämään juhlat.

Juhlailta oli ihan super. En muista milloin minulla on viimeksi ollut niin hauskaa. Vieraita oli viitisentoista. Ravintola oli varattu koko illaksi yksityistilaisuuteen meille. Nuorempi sisko suunnitteli kesäisen menun, jonka yhdessä toteutimme. Vanhempi sisko todisti jälleen leipurintaitonsa ja täydensi tarjottavia itse tekemällään ruisleivällä.




Kakkukin oli. Siskon idea oli tehdä "mojito-kakku", eli lime-minttukakku. Oli ihan napakymppi, tosi hyvää. Minä kun tunnetusti tykkään raikkaista mauista ja erityisesti sitruksista. Kynttilätkin oli kakun päällä ja pääsin puhaltamaan - viimeeksi olen puhaltanut joskus lapsuudessa.


Istuimme koko illan ulkona terassilla. Ohjelmanumeroksi olin valmistellut mm. musiikkivisan syntymävuoteni 1984 listahiteistä. Dingoa, Scorpionsia, Tina Turneria ja lisää Dingoa. Vera Teleniuksen Miljoona ruusua aiheutti erityishaastetta kilpailijoille.

Illan hauskin yllätys tuli puoliltaöin, kun oli aika siirtyä Helsingin yöelämään. Pihaan kaarsi Karaokebussi!


Ystäväni olivat illan mittaan saaneet idean kutsua sellaisen paikalle viemään meidät keskustaan. Pitivät sen minulta koko illan salaisuutena, joten oli varsinainen yllätys! Bussiin astuessani soittolistalle oli ladattu jo valmiiksi niitä musiikkivisasta tuttuja vuoden 1984 helmiä, joita sitten yhteislauluna noin tunnin maisema-ajelun bistrolta Helsingin keskustaan ajan lauloimme.

En ole pitkään aikaan käynyt yökerhoissa, ja nyt viihdyimme siellä porukalla ihan sulkemisaikaan saakka!

Minulla oli todella hauskaa. Todella. Kesäiset juhlat ja niitä juhlimaan tulevat ystävät on ihan parhaita.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan super-upealta juhlapäivältä! Ja tarjoilut näyttävät herkullisilta, ooh. Täydellistä.

    Onnea näin jälkikäteen synttärisankarille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon onnentoivotuksista. Mulla on niin hyvä mieli noista juhlista, ne oli niin kivat! Onneksi tuli järjestettyä. Juhlia järjestetään ihan liian vähän, pitäisi järjestää enemmänkin - ihan ilman isompaa syytäkin. :)

      Poista