tiistai 15. lokakuuta 2013

LivBox

Hei arvatkaas! Olen jo muutaman kuukauden ajan tilannut itselleni kuukausittaista kosmetiikkayllätysboksia - LivBoxia. En muista missä juttuun alun perin törmäsin, mutta se sattui olemaan juuri tuossa kesän kynnyksellä, jolloin kaipailin vähän jotain kivoja juttuja itselleni. Tilasin kokeiluun kolmen kuukauden pätkän.

Aika hauska palvelu sanoisin. Ideana on siis se, että kotiin kiikutettuna tulee kerran kuussa paketti, jonka sisällöstä et tiedä mitään muuta kuin että se on jotain kosmetiikkaa. Ah, vähän kuin lahjoja siis. Kivaa!

Boksit ovat sisältäneet kaikkea mahdollista hajuvesistä rasvoihin, kuorinta-aineisiin ja hiustuotteisiin. Yhden boksin sisällön arvo on aina enemmän kuin mitä sen hinta. Se sisältää usein kokeilukokoisia tuotteita, välillä täysikokoisia.

Kuva: LivBox
 Mikä tässä palvelussa on sitten kivaa:
  • Olen vannoutunut luottomerkkien käyttäjä. Eli käyttämäni kosmetiikka on aina samaa. Kun edellinen tyhjenee, ostan saman tuotteen uudestaan. Olen esimerkiksi käyttänyt jo vuosikaudet samaa meikkivoidetta ja vaihdellut muutaman meikinpuhdistusaineen välillä. Käytän melkein ainoastaan ns. laatukosmetiikkaa, joten tuotteiden korkean hinnan takia ei huvittaisi ostaa kokeiluun sellaista tuotetta josta ei sitten tykkääkään. Tämän palvelun avulla saa kokeiltua uusia tuotteita ja kokeilun pohjalta voi sitten päättää haluaako investoida isoon pakkaukseen.
  • Olen maailman huonoin seuraamaan tuoteuutuuksia. Boksin kautta olen saanut mm. uutuustuoksut kokeiluun. Hajuveden osto on nimittäin aina varsinainen projekti. Näin saa kartoitettua uusia tuoksuja.
  • Matkakokoiset pakkaukset ovat matkustajan pelastus! Tarvitsen niitä aina aikamoisen arsenaalin. Boksin tuotteet ovat pääosin matkakokoisia, mikä on niin kätevää. Työmatkoihin tulee jotain yleellisyyttä, kun voi sitten sen ihan liian pitkän työpäivän jälkeen, ihan liian myöhään ja liian hätäisesti hotellihuoneessa nukkumaan mennessä läimäistä jonkun ihanan voiteen naamariin.
  • Yllätyslahjoja on kiva saada! Vaikkei yllätys ihan täydellinen olekaan, kun tiedän että boksi tulee kuun alussa ja sisältää kosmetiikkaa, mutta tarkempi sisältö onkin sitten yllätystä.
Kun tilasin tuotetta, niin mietin että kerääntyykö kaappeihin liikaa kosmetiikka. Eipä keräänny! Olen ehtinyt hyvin käyttämään tuotteet loppuun ennen seuraavan paketin tuloa sen kuukauden aikana. Kiitos pienehköjen pakkauskokojen.

Miinusta on se, että saatat saada tuotteita, joita et halua tai joilla et tee mitään. Yhdestä boksista tuli mm. sellainen nutturavalkki. Minun hiukseni ovat liian lyhyet sellaiseen - puolipitkät, juuri ja juuri ponnarille riittävät. Annoin tuotteen kaverille.

Jos haluat tietää lisää tuotteesta tai tilata sen, niin vieraile https://www.livbox.fi/.

Laitoin muuten juuri hiustenpesun jälkeen lokakuun boksissa tullutta hiusöljyä. Kyllä nyt on hiukset pehmeät ja kiiltävät! Kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti