keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kirpparilöytöjä

Kävin lauantaina pitkästä aikaa kirpputoreilla ystävän kanssa. Takana olikin melkein kolmen kuukauden tauko. Muuton takia laitoin ensin tavaravirran kulkemaan toiseen suuntaan - kotoa kirpputorille. Sitten välttelin kaikkia kirppareita, jottei muuttolaatikoihin tulisi lisää tavaraa. Muuton jälkeen taas muuta tekemistä on ollut niin paljon, että kirppareiden koluamiselle ei ole jäänyt aikaa, saati mielenkiintoa. Ja eipä ne aikaisemmat vakkarikirpparitkaan ole enää sopivasti työmatkan varrella.

Lauantairetkemme suuntasi Kyläsaaren Kierrätyskeskukseen ja Tikkurilan Konttiin. Kyläsaaresta saldo nolla - siellä ei ollut tällä kertaa mitään sävähdyttävää.

Kontista taas tein tosi hyviä löytöjä, samoin kuin ystävä, joka nappasi mukaansa mm. kauniin vanhan nojatuolin.

Löysin Oiva Toikan ihanan Flora-kulhon. Olen aina tykännyt Florasta sen seitinohuen lasin ja siron kuvioinnin takia. Tämä on salaattikulhoksi melkein liian kaunis, mutta todennäköisesti sellaisena tulee täällä kuitenkin toimimaan.


Minun on pitänyt uusia paistinpannu tässä jo vähän aikaa. Ja kappas - Kontissa vastaan tuli uusi (tai ainakin täysin ilman käytönjälkiä oleva) keraamispinnotteinen Hackmannin paistinpannu. Samanlainen kuin minulla kotona ollut, ovh:ltaan 59 euroa. Tämä maksoi 19 euroa, joten ostopäätös oli helppo tehdä. Vaikka tämä ei ollutkaan mikään superhalpa löytö oli se silti huomattavasti halvempi kuin saman tuotteen osto uutena kaupasta.

Lisäksi kaunis valkoinen lävikkö lähti mukaan muutamalla eurolla.


3 kommenttia:

  1. Vautsi,mitä löytöjä taas! Oon joskus kaupassa hiplannu tollasta lävikköä,mut en raaskinu ostaa, ku kaksi muistaakseni parikymppiä, mikä on miusta vähän turhan paljon tuosta. T. P

    VastaaPoista
  2. Ohhoh, parikymppiä! Söpö tuo lävikkö on ja toimii myös kivana kulhona, mutta aika kallis olisi kyllä uutena ollut. Liian kallis. Kirpparit on kivoja. :)

    VastaaPoista
  3. Täällä kans samaa ihmetellään, miten sie aina onnistutkin löytää kaikkee somaa kirppikseltä :) Tuo lävikkö on kyl hyvä!t.Suikka

    VastaaPoista