torstai 19. joulukuuta 2013

Love me truly

Elämää suuremmasta otsikoinnista huolimatta kyse on niinkin arkisesta asiasta kuin teestä.

Luin naistenlehdestä taannoin kehuja tästä Clipperin "Love me truly" -teestä. Maku kuulosti hyvältä; kanelia, inkivääriä, appelsiininkuorta, lakritsinjuurta, fenkolinsiemeniä ja kardemummaa.


Ostin kokeiluun ja hyväähän se oli. Vähän kuin glögiä teen muodossa, ilman mustaherukkaa tosin. Jouluinen, talvinen. Ihanan lämmittävä. Plussaa kofeiinittomuudesta ja luomuilusta. Ja noh, onhan tuo pakettikin nyt aika ihana. Ei tarvitse edes tunkea kaapin perälle piiloon, vaan voi jopa olla jossain esillä. Jos siis keittiööni sopisi vaaleanpunainen. Jos.

Toinen punainen/vaaleanpunainen juttu tuli kaapeista esiin eilen, kun suoritin "joulusiivon" (eli siis tavallisen viikkosiivon, kun eipä täällä muuton jälkeen ole mitään kummempaa siivottavaa ole kun juuri on kaikki kaapit ja nurkat on juuri käyty läpi ja putsattu juuriaan myöten). Ylioppilaslahjaksi saadut punaiset Unikko-lakanat on minulla tullut tavaksi pedata aina jouluksi sänkyyn. Vaikka Unikko välillä tökkiikin ankarasti, niin ei nuokaan nyt näin joulun alla yhtään hassummalta näytä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti