sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Pyykkihuollosta

Pienessä asunnossa pyykkihuolto on murheenkryyni. Keskellä olohuonetta keikkuva pyykinkuivatusteline on rumuuden ja ärsyttävyyden käsite, jonka jokainen pienissä neliöissä asuva tietää. Haaveilen asunnosta, jossa olisi erillinen pyykinkäsittelytila. Sellainen, jossa voi säilyttää likapyykkiä, pestä pyykit ja kuivattaa ne. Oven takana, poissa silmistä. Ei keskellä olohuonetta, niin kuin nyt.

Toinen murheenkryyni on likapyykin säilytys. Minulla likapyykkikori on sängyn vieressä vaatekaappien lähellä. Siihen on helppo illalla nakata käytetyt vaatteet odottamaan pesua. Tällä hetkellä pyykkikorina on pyöreänmallinen sangallinen rottinkikori. Muutoin ihan hyvä, mutta olen niin kyllästynyt siihen, ettei ratkaisu ole suljettavissa. Toisin sanoen likapyykit näkyvät korista. Haluan kannellisen tai muutoin suljettavan ratkaisun. Ja on tuo rottinkikin vähän blaah.

Mutta millainen on hyvä ja hieno pyykkikori? Sellainen salonkikelpoinen, että se voi olla tässä oleskeluhuoneessa näkyvillä, jossa vieraitakin käy.

Yritin googlailla ja tulos oli aika laiha. En löytänyt mitään superkivaa ratkaisua. Ferm Livingin kori oli kivoin, minkä löysin, mutta viitsiikö pyykkikorista maksaa 70 euroa (ei). Clas Ohlsonin raitakori oli halpisratkaisu ja ihan ok, mutta ei sekään mikään maatajäristyttävän upea eikä suljettava niin kuin haluaisin.

Mistä edullinen ja katseenkestävä pyykkikori? Vinkkejä otetaan auliisti vastaan kommenttiboksissa.

Vasemmalla Ferm Livingin pyykkikori, oikealla Clas Ohlsonin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti