lauantai 24. tammikuuta 2015

Pyykkikoriasia ratkaistu, ainakin melkein

Ostin pyykkikorin. Syvällisen perehtymisen ja taustatyön jälkeen. Perehtymiseni lopputulos ei ollut se, että löysin ihastuttavan ratkaisun säilytysongelmaani, vaan tulin siihen tulokseen, että kivoja pyykkikoreja ei oikeasti ole. Tai siis on, se jo aiemmin mainitsemani Ferm Livingin versio, mutta yksinkertaisesti reilun 70 euron hintalappu likapyykkikorille on liikaa. Ainakin minun mielestäni. Siihen ne kivat ratkaisut sitten jäivätkin.

Kävin myös katsomassa sen Clas Ohlssonin raidallisen versionkin, mutta sekin oli ankea. Ei sellainen jämäkästi lattialla pystyssä pysyvä, vaan laiskasti sivulle nuokkuva. Ei kiva. Kävin myös katsomassa Bulevardin sisustussuoralla Hayn valikoimat (myytiin eioota), Nougatissa (semikiva lattialla seisova paperipussi, mutta ei suljettava ja väriltäänkin vähän vääränlainen, vaikkakin ihan hauska) ja Dayssa (pyykkikoriratkaisuja, mutta kivoin oli sellainen roikkumaan ripustettava säkki ja minä taas etsin lattialla seisovaa ratkaisua).

Lähtökohtaisesti siis etsin sellaista likapyykin säilytysratkaisua, joka olisi suljettava. Ihan sillä ajatuksella, että likapyykit eivät ole nättejä, joten kivempi piilottaa ne kannen alle.

Tilanteessa, jossa mitään kivaa ei löydy, niin silloin sääntöni on häivyttää ratkaisu pois silmistä. Siksipä päädyinkin tällaiseen Granitista löytämääni vakoiseen kannelliseen säilytysastiaan. Tässä ei ole mitään hätkähdyttävän hienoa, ihan tavallinen ja tylsä valkoinen astia. Ei kiinnitä mitään huomiota ja sulautuu valkoisiin lattioihin ja seiniin. Aika blaah.


Hinnaltaan tämä oli kohtalainen ja iso plussa tulee astian pohjassa olevissa pyöristä. Tekee astian siirtelystä kätevää, voi vaikka työntää tuon pöntön pyykkeineen pesukoneen viereen.


Asia loppuunkäsitelty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti