tiistai 23. kesäkuuta 2015

Raparperi Mojito

Seuraa mahtavan kekseliäisyyteni kulminoituma - juhannusdrinkkini "Perperi hiton", eli raparperi mojiton ohje.

Tähän tarvitset edellisessä postauksessa julkaisemaani raparperijuomaa. Tämä oli todella herkullinen drinkki, joten suosittelen lämpimästi kokeilemaan - sopii mainiosti kesään ja tietenkin näin raparperiaikaan.


Raparperi-mojito

Tee drinkki korkeahkoon kapeaan lasiin.

Puolikas lime lohkottuna
1 tl ruokosokeria
tuoretta minttua
8 cl vaaleaa rommia
raparperijuomaa 
kivennäisvettä
jäitä

Lohko limet ja laita ne sokerin ja mintunlehtien kanssa lasin pohjalle. Nuiji limeistä ja mintunlehdistä mehut liikkeelle pienellä puupulikalla tai lusikalla. Kaada päälle 8 cl vaaleaa rommia. Täytä loput lasista puoliksi rapaperijuomalla ja loput kivennäisvedellä. Lisää muutama jääkuutio ja mintunlehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti