maanantai 1. kesäkuuta 2015

Sanokaa mitä sanotte...

...mutta Marimekon Pitkämekko on ihana yöpaita!

Siis se sellainen ehkäisyvälineeksikin (heh heh) tituleerattu raidallinen pitkä yöasu.

Omani olen metsästänyt kirpputorilta - kuinkas muutenkaan - taitaa olla osalle kansasta epämieluisa yöpuku, kun näitä on löytynyt nyt kahdesti ihan priimakunnossa. Ensimmäisen kappaleeni (kuvassa oikealla olevan musta-harmaan version) ostin viidellä eurolla Kyläsaaren kierrätyskeskuksesta, ja silloin vielä itseänikin vähän nauratti hankintani. Käyttö todisti naureskelun vääräksi, Pitkämekko on talvella ihanan lämmin ja kesällä viileä ja mukavaakin mukavampi yöasu. Enkä enää pidä pitkää raitapaitaa edes mitenkään karmaisevana asunakaan!Ensimmäisen kappaleeni positiivisten käyttökokemusten perusteella mietin jo, että voisin ostaa toisen pyjaman ihan uutena. Kunnes kerran Marimekolla katsahdin paitojen hintoja: 94 -126 euroa! Aika kova hinta trikoisesta yöpaidasta mielestäni. Päätin, että pidän edelleen silmät auki kirpputorilla, josko toinen paita tulisi siellä vastaan.

Ja kas, niinhän se taas tuli. Viime viikolla pikainen käynti Fidassa ja sieltä rekistä löytyikin tällä kertaa punaharmaa versio lyhyillä hihoilla. Täydellinen kesään. Hintalapussa 13 euroa ja kunto moitteeton. Ostopäätös syntyi heti. Nyt minulla on kaksi raitapaitaa.

Ja aion pitää silmäni auki kirpputoreilla vastekin. Vuoden sisään näitä on löytynyt nyt jo kaksi kappaletta, ties vaikka kolmaskin tulisi vastaan.

Onko nämä teidän mielestänne karmaisevia? Näkeekö kukaan muu näissä minun lisäkseni mitään söpöä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti