sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kolme hyvää asiaa

Hyviä juttuja on vaikka kuinka, mutta tässä tämänpäiväiset parhaat jutut!

1. Aamukahvin juominen pihalla auringossa
Pihaamme olen ylistänyt jo niin monta kertaa, että sen ihanuus ei varmaan kenellekään tule enää yllätyksenä. Pitkän talven jälkeen on kuitenkin piristävää, kun aamutkin alkavat olla niin aurinkoisia ja lämpimiä, että voi hipsiä yöpaitasiltaan juomaan aamukahvia pihalle aurinkoon.2. Veden juonti
Kyllä - veden juonti. Jotain, minkä pitäisi olla aivan itsestäänselvää, mutta minulle se ei sitä ole. En juo riittävästi vettä. Työpäivän aikana saatan istua tuntikaupalla koneen ääressä juomatta pisaraakaan. Aamulla saatan juoda veden sijaan kahvia. Juon kaikenkaikkiaan aivan liian vähän. Tai oikeastaan join.
Olen viimeisen kuukauden ajan opetellut juomaan vettä. Juon noin 3 litraa joka päivä. Se on paljon ja vaatinut totuttelua, mutta pikkuhiljaa alkaa luonnostumaan. Täytän töihin mennessä ensimmäiseksi vesikannun työpöydälleni. Olen kuukauden ajan juonut kaksi kannullista jokaisena toimistopäivänä. Tämän lisäksi aloitan jokaisen aamun kahdella lasillisella vettä.
Vieroitin itseni joskus light-kolasta SodaStreamin avulla onnistuneesti. Nyt SodaStream tukee myös kotonaollessa tässä vedenjuontiharrastuksessani. Hiilihapottamisen lisäksi olen kokeillut muita tapoja maustaa vettä. Sitruuna on ikisuosikkini, mutta aika perinteinen valinta. Uusin suosikkini on kurkku-basilikavesi. Miedon makuista, herkullista, raikasta. Suosittelen kokeilemaan.


3. Uusimmat kirpputorilöydöt kesävaatekaappiin
Uusimmat kirpputorilöytöni ovat niin söpöt - Nanson ruutumekko ja Marimekon omenatennarit. Tykkään!

Nanson ruutumekko on söpö asu kesään. Kierrätyslöytö.
Näissä Marimekon ompputennareissa kelpaa kesällä tepastella. Kierrätyslöytö ihan uudenveroisena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti