tiistai 18. elokuuta 2015

Löytö: Lampaantalja

Jälleen hyvä kierrätyslöytö muutaman viikon takaa esiteltävänä! Facebookin kierrätysryhmän kautta tämäkin - kaunis ruutupaloista ommeltu suorakulmion muotoinen lampaantalja.


En ole aiemmin nähnyt tällaista paloista tehtyä taljaa. Tosi kiva mielestäni! Myyjä kertoi, että hänellä tämä oli ollut vain rahin päällä koristeena ja halusi myydä pois, koska talja ei ole tasaisen valkoinen. No, ei tietenkään, koska kyseessä on aito talja. Eihän minkään lampaan villa ole tasaisen vitivalkoista. Minusta nuo sävyerot tekevät taljasta vain hienomman. Omasta mielestäni tämä oli varsin edullinen - 20 euroa, sillä kyseessä oli laadukas talja, eikä mikään IKEAn versio (vaikka ihan hyviä nekin ovat).

Tätä voisi käyttää mattonakin, mutta itse tulen käyttämään talvella sohvalla lämmikkeenä - tämän päällä on tosi ihana istuskella. Meinaan myös syksyllä istuskella pihalla olevallamme puudivaanilla lueskellen tuo pepun alla lämmittämässä.

Lampaantaljaa voi käyttää monipuolisesti sisustuksessa.Minulla talja tällä hetkellä majailee Artekin Domus-tuolin päällä tehden siitä lähes nojatuolin. Tykkään istuintuntumasta ja ulkonäöstä kovasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti