lauantai 17. syyskuuta 2016

Uudet tyynynpäälliset

Käyn tasaisin väliajoin Marimekon Tammistossa sijaitsevassa outletissa penkomassa kankaiden palakoria. Sieltä löytyy välillä tosi edullisesti isoja kangaspaloja. Paino sanalla välillä, se on ihan tuurista kiinni onko siellä yhttään mitään tai vaikka vain jotain outoja silppupaloja vai sattuuko onni olemaan myötä ja löytyy isompia palasia kauniista kankaista.

Olen keräillyt kauniita kangaspaloja aina kun niitä on sattunut kohdalle, ja ne ovat odottaneet jo vaikka kuinka pitkään ompeluvaiheeseen pääsyä. Syksyn tullen olen ajatellut uusia sohvan tyynyt, joten päätin tänään tehdä muutamasta kangaspalasta tyynynpäällisiä.

Kiva ja helppo ompeluhomma oli tämä. Ompelin kaikkiin tyynyihin vetoketjut, sillä se helpottaa niin paljon pesua ja muutenkin tuo mielestäni tyynyyn tiettyä ryhtiä. Mustavalkoisiin tyynyihin hulluttelin keltaiset vetoketjut ja näyttää mielestäni oikein kivalta. Nuo mustavalkoiset ovat muuten erilaisia puoliltaan - toisella puolella on Kivet-kangasta ja toisella Kaivoa. Ajattelin, että tällä tavalla saa hauskaa vaihtelua ja mielestäni lopputulos onkin aika onnistunut.
Älyttömän kirjava keltainen kangas mietitytti minua pitkään. Se on Sanna Annukan suunnittelemaa Raanua. Onneksi valitsin sen kuitenkin näihin tyynyihin, lopputulos nimittäin kaikesta kirjavuudestaan huolimatta on minusta älyttömän kiva ja sopii hyvin noiden rauhallisten mustavalkoisten tyynyjen kanssa yhteen. Se keltainen vetoketju toimii tässä hyvänä yhdistävänä lankana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti