tiistai 10. syyskuuta 2013

Vuosia yksi ja kilometrejä tuhat


Tasan vuosi sitten, 10.9.2012 kirjoitin Frankly my dearin ensimmäisen kirjoituksen. 1010km + insinööri = tämä kirjoitus -postauksessa kerroin, että sinä päivänä kesän pyöräilysaldo oli juuri ylittänyt 1000 km:n rajan. Ja päälle insinöörismäisesti vähän ynnäilin, että mitä 1010 km pyöräillen käytännössä tarkoittaa.

Tässä on jotain hämmästyttävää. Tänään, 10.9.2013, tasan vuosi myöhemmin ylitin jälleen tuon 1000 km:n rajapyykin tämän kesän osalta! Siitä muistinkin sitten mennä tarkastamaan milloin blogin kirjoittamisen oikein aloitin. Ja huomasin, että sehän onkin tänään blogin 1-vuotis syntymäpäivä!

Vuoden aikana olen kirjoittanut useita muitakin kertoja pyöräilystä. Ja aika paljon kirppareista. Ja ruuanlaitosta ja leivonnasta. Aloitin blogin ajatuksella, että siitä tulee minulle paikka, johon tallennan reseptejäni, kirpparijuttujani ja tekemisiäni. J aika pitkälti tällä linjalla aiheet on täällä pyörinytkin.

Tämä on blogin 182. kirjoitus. Eli uusi postaus on julkaistu keskimäärin joka toinen päivä vuoden ajan. Olen jopa vähän yllättynyt, että olen kirjoittanut niinkin paljon.

On kivaa katsella omia kirjoituksiaan taakse päin. Sitä huomaa kuinka paljon vuoden aikana onkin tapahtunut. Niin paljon hyvää ja kivaa, monta uutta juttua, elettyä elämää. Koko aikaa ei ole ollut kivaa ja ihanaa, mutta blogin avulla muistaa, että aika monena hetkenä kuitenkin on.


3 kommenttia:

  1. Onnea 1-vuotiaalle ja kiitos mukavasta ja viihdyttävästä blogista kivoine kuvineen :)

    VastaaPoista
  2. Synttärionnittelut :). Miulla on vasta jotain reilu 800 km pyöräilyä, Tää viikko meni flunssan vuoksi bussikyydillä. Saa nähdä,ehtiikö 1000 mennä rikki täällä. T. P

    VastaaPoista