lauantai 28. marraskuuta 2015

Aamushotti

Olen ryhtynyt hörppäämään shotin aamuisin. Kaivan kaapista Wirkkalan Paadar-paukkulasin, kaadan sen puoliväliin kirkasta limaa ja hörppään kurkkuuni.


Hain juotavan Aloe vera -geelin kokeiluun Ruohonjuuresta, kun marraskuun pimeys valtasi maailman ja halusin pitää omaa vireystilaani korkeana. Etsin myös jatkuvasti keinoja pitää ihoani hyvässä kunnossa - minulla on akne-taipumusta ja kolmekymppisenä finninaamaisuus ei kiinnosta. En tiedä, miten aloe vera -geelin ylistyksiin pitäisi suhtautua ja voiko niitä miten vahvasti (ainakaan näin viikon käytön jälkeen) todeta todeksi, mutta mm. seuraavia vaikutuksia juomalla pitäisi olla:
  • Lisää vastutustuskykyä, sillä sisältää paljon polysakkarideja, joiden uskotaan lisäävän immuunisolujen toimintaa.
  • Puhdistaa ja elvyttää ihoa sisältä päin.
  • Auttaa ruuansulatukseen ja nostaa aineenvaihdunnan tasoa (kasvia käytetään mm. ärtyneen paksusuolen hoitoon).
  • Nostaa vireystilaa
Aloe veraa suositellaan käytettävän 3-6 viikon kuureissa. Ohjeessa sanotaan, että juomaa otetaan aamuisin 30-50 ml. Maku on vähän outo, muttei mikään tavaton - siihen tottuu. Viikon käytön jälkeen voin ainakin suositella niille, joilla on vatsan toiminnan kanssa ongelmia. Voi activiat sun muut unohtaa. Siinä mielessä ehkä aineenvaihduntaan tämä tepsii.

Vireystilani on hyvällä tasolla, on ollut mielestäni koko ajan, mutta toisaalta pimein kausi vuodesta on juuri vasta alkanut. Kunhan hörpin tuosta nyt tuon pullollisen loppuun, niin ehkä energisyys ei pääsekään missään vaiheessa laskemaan. Siispä - skool, pimeys - täsmälääkkeeni sinua vastaan tänä talvena on tässä.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti