sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Siivouspäivänä tuoksuu pesuaine ja kynttilät

Siivosin kodin. Matot parvekkeelle tuultumaan, imurointi, lattioiden pesu. Pölyjen pyyhintä. Keittiön pesu. Vessan kuuraus. Tavarat paikoilleen. Viikon aikana kertyneen lehtipinon läpikäynti. Roskat ulos. Kierrätyskasan lajittelu - lasit, metallit, muovit - kierrätykseen.

Nyt kotona tuoksuu mäntysuopa.

Laitoin vielä tuoksukynttilöitä palamaan. Kuulostaisi muuten aika tuoksucocktailita, mutta näissä kyseisissä on tosi vieno tuoksu. Ja molemmat tuoksuvat "puhtaalle".

Pink champagne ja pink grapefruit. Ostin I love me -messuilta, jossa kävimme viikon päästä avioliittoon astuvan ystäväni kanssa hääjärjestelyihin liittyen. Mistähän näitä saisi lisää, ovat nimittäin kivan näköisiä, hyvän tuoksuisia ja hinta ainakin messuilla oli oikein kohtuullinen kummassakin?


En ole ihan varma tuoksuuko vaaleanpunainen champanja nyt ihan tuolta, mutta vasemmanpuoleisen tuoksu on silti hyvä. Ja oikeanpuolinen tuoksuu ihan verigreipiltä.

4 kommenttia:

  1. Hey!

    Ne oli tämmöistestä paikasta

    http://www.mosainteriors.fi

    Mennään joskus käymään siellä?

    VastaaPoista
  2. Ai hyvä, säilytit sen kortin. Mennään vaan. :) Tykkäsitkö itse kynttilästä?

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin, tuoksu on juuri sopivan voimakas. Tosin kuin Zaran tuoksutikuissa, haistoin tuoksun flunssankin läpi niin voimakkassti, että oli pakko ottaa tikut pois ja laittaa pullonkorkki kiinni

    VastaaPoista
  4. Siivosin kanssa eilen kodin ja avasin Zaran tuoksujutun. Aamulla haistoin tuoksun selkeästi, ja tuli mullekin tunne, että on ihan liian voimakas. Odotan vielä iltaan, kun menen kotiin. Ovenavauksen jälkeen kun oman kodin tuoksut haistaa parhaiten. Pitää varmaan vain piilotella pelkkiä tikkuja kodin nurkkaan, eikä uittaa niitä pullossa. Liika on liikaa.

    VastaaPoista