sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Victorian salaisuus talvi-iholle

Milanon lentokentällä oli Victoria's secretin myymälä. Minähän riemastuin. En niiden hepenien takia, vaan sen takia, että kyseisellä merkillä on aivan ihania kosteusvoiteita. Kyllä, kosteusvoiteita.

Vierailin VS:n myymälässä viimeeksi vuosi sitten New Yorkissa. Ostin silloin testaukseen näitä kyseisiä voiteita. Niin itselleni, kuin tuliaiseksi siskoilleni ja äidilleni. En olisi uskonutkaan, miten ihana tuote on kyseessä. Täyteläistä, todella hyvin kosteuttavaa vartalovoidetta. Nopeasti imeytyvää vielä. Pelkäsin, että tuoksu on liian imelä, mutta mitä vielä. Ihanan tuoksuista kaiken lisäksi.

Kyseessä on Ultra-moisturizing hand and body cream. Tämä kosteuttavampi versio, josta itse pidän myydään tuubissa. Myös sellainen vähän vähemmän rasvainen versio on olemassa, samoin kuin tuoksuva vartalosuihke.

Eri tuoksuvalikoimaa on tarjolla niin paljon, että valinnanvaikeushan siinä meinaa iskeä. New Yorkista ostin itselleni Mango Temptation -nimisen voiteen, tuoksuna mangonektari ja kiinanruusu. Lahjaksi Strawberry & Champagne -tuoksua, siskolle ja äidille. Olen käytellyt supersäästeliäästi omaani koko vuoden ajan. Purkki veteli ihan viimeisiään ja olinkin jo miettinyt mistä ja milloin saisin uuden purkin. Milanon kauppa tuli täydelliseen aikaan eteen. Minulla on kyseisestä mango-tuoksusta myös vartalosuihke, koska New Yorkissa oli silloin joku sellainen tarjous, että sen taisi saada ilmaiseksi mukaan tms., mutta se on ollut vähemmällä käytöllä.

Viisastuneena ostin kotiin kaksi tuubia. Tuoksut valitsin nopeasti valtavasta valikoimasta, sillä lennon lähtöön ei ollut paljoa aikaa. Vaihtoehtojen paljoudessa ei kannata liikaa ryhtyä niitä nuuskimaan, sillä siihen se loppupäivä sitten helposti hujahtaakin. Kotiin lähti imelännimiset tuubit - Ravishing Love (karhunvatukkaa ja syreeniä), sekä Love Spell (kirsikankukkaa ja persikkaa). Imelistä nimistään huolimatta molempien tuoksu oli kuitenkin mukavan raikas.



Siispä, jos matkoillanne törmäätte VS:n myymälöihin, niin vaikkei heidän muut tuotteensa kiinnostaisikaan, niin suosittelen pistäytymään kosmetiikkapuolella. Kiva tuliainen vaikka ystävälle tai siskolle.



2 kommenttia:

  1. Tästä postauksesta tuli mieleen, se sokerikuorinta, jonka toit mulle ponnistuslahjaksi on aivan ihana! Mä en oo ikinä oikein ymmärtäny tollasen kosmetiikan päälle, joten mulle tuli yllätyksenä et iho tuntu sen jälkeen ihan kuin siihen olisi laittanut kosteusvoidetta, sellanen pehmeä ja vähän kosteutunut. Iholle jäävä tuoksu on melko voimakas, mut just ja just ei liian vahva.

    Nautiskelen siitä aina silloin kun pääsen suihkuun yksin (harvoin!), yleensä mukana on 1-2 pientä poikaa, joten eipä paljon ehdi lotrailla :)

    Linda

    VastaaPoista
  2. Mä olen niin samaa mieltä siitä aineesta, eron ihon pehmeydessä oikeasti huomaa käytön jälkeen! Harvemmat kosmetiikat munkaan mielestä tekee mitään silmiinpistävää eroa. Satuin joskus Amsterdamista ostamaan sitä kuorintaa kokeiluun, ja pääsi ihan suosikkituotteiden joukkoon. Suomesta ei voi Ritualsin tuotteita ostaa, mutta onneksi Portugalista voi. Niillä on paljon muitakin ihania tuotteita, mutta suola- ja sokerikuorinnat on parhaita.

    VastaaPoista