torstai 23. tammikuuta 2014

Juttuja kirpparilta

Olen pystynyt tällä viikolla käyttämään poikkeuksellisesti autoa, joten pääsin pari päivää sitten töiden jälkeen ajamaan Tikkurilan Konttiin. Siellä tulee harvemmin käytyä, vaikka toisaalta Kontti ei hirveän kaukana Tikkurilan asemasta sijaitsekaan. Voisi siellä joskus julkisillakin käydä.

Löysin Kontista hyödyllisiä pikkujuttuja kotiin. Puinen laatikko on ilmeisesti viinipulloille, mutta se pääsi eteiseen hoitamaan villasukkalaatikon virkaa. Lokerot ovat juuri sopivat nimittäin sukkarullille. Laatikon ulkomuoto vielä varsin silmää miellyttävä. Hintaa 5 euroa.


Seinäkello oli silmääni tyylillisesti niin sopiva tänne vanhaan puutaloon, että otin sen mukaani. Hyvin se tuohon seinälle sopiikin, vähän tuollaista aseman kello -tunnelmaa. Hinta 3 euroa.


Naulakko oli jo pidemmän aikaa tarvelistalla, sillä ihan aina ei kaikkea jaksa henkarille laittaa. Olin jo mallaillut seinälle muutamaa pikkunaulakkoa, mutta päättänyt etsiä jonkin vähän isomman version käsiini. Tämä hauska musta metallinaulakko kun tuli vastaan, niin naulakkoasiat ratkesivat. Hintaa 1 euro.

 
Keittiöön olin kaipaillut jotain pientä radiota / musiikkisoitinta, sillä keittiössä puuhatessa olohuoneen puolelta musiikki ei aina parhaalla tavalla kuulu. AEG:n pieni valkoinen matkaradio kätkee sisäänsä hämmästyttävän hyvän äänentoiston ja siihen saa myös halutessaan musiikkisoittimen tai puhelimen kiinni. Hintaa 5 euroa.


Lauantaiksi suunnittelen vielä käyntiä Lauttasaaren Emmauksessa. Sitten pitääkin jo luovuttaa auto takaisin reissusta palaavalle isälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti