maanantai 6. lokakuuta 2014

Kirpputoritaidetta

Löysin jonkin aikaa ihanan taulun kirpputorilta. Teos on vuonna 2012 kuolleen oululaisen taidegraafikon Taruliisa Warstan silkkipainotekniikalla tehty "Silmissä tähdet - aurinko sydämessä" (signeeraattu).

Satumaisessa työssä tyttö ja poika ratsastavat kruunupäisellä hevosella puiden katveessa.

Taulu on vähän aikaa etsinyt paikkaansa kotonani. Eilen illalla keksin sille hyvän paikan sängyn päädyssä. Satuteema sopii unien kanssa hyvin yhteen.




Tein pientä salapoliisityötä taiteilijasta ja hänen töistään. Lähinnä mietin, että voisiko tällä löydölläni olla jotain rahallistakin arvoa, kun työ on mielestäni kaunis, signeerattu ja taiteilijakin melko tunnettu. No - arvoa on, taustatyöni mukaan useita satoja euroja. Kirpputorilla hinta oli arvatenkin jotain ihan muuta...

Satumaisia unia minulle.

2 kommenttia:

  1. Hei. Myytkö kirpparihinnalla "Silmissä tähdet-sydämessä aurinko" Taruliisan taulun? Ostin juuri kaksi taulua torin kautta itselle, mutta haluaisin tämän lisäksi.
    Taruliisan taulujen ihailija, sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sirpa! Siirsin taulun juuri keittiön seinälle ja tykkään siitä, mutta jos haluat lähettää minulle yhteystietosi spostilla (suvinmail@gmail.com), niin voin ottaa sinuun yhteyttä jos joskus päätän luopua taulusta. Kaunishan tuo on, itsekin sitä säännöllisesti ihailen. :)

      Poista