sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Juhlaviikonloppu

Viikonloppu on ollut yhtä juhlaa. Eilen juhlittiin molempien siskojen valistumista opiskeluistaan sukujuhlien merkeissä. Iso suku kerääntyi juhlimaan siihen tuttuun juhlapaikkaan, siskon työnantajaravintolaan.

Nuorempi sisko (joka valmistui restonomiksi) vastasi juhlaruuista, vanhempi sisko (joka valmistui elintarviketieteen maisteriksi viljateknologiasta) vastasi leivistä. Molemmat ovat mestareita tontillaan, pikkusiskon ruuanlaittokyvyt jaksavat hämmästyttää kerta toisensa jälkeen ja parempaa leipuria en tunne kuin vanhempi siskoni. Minä otin juhlissa keittiönpyörittäjän roolin - vastapalveluksena niille kesäisille syntymäpäiväjuhlille, joita pikkusisko on kanssani järjestänyt (ja pyörittänyt niissä keittiöhärdelliä).

Sukua kertyi paikalle paljon, myös sellaisia jäseniä joita harvemmin tapaa. Kivat juhlat kaiken kaikkiaan.Ja vaalipäivähän se juhlava onkin. Rakasta vaalikeväitä - silloin Suomen poliittisessa kentässä tapahtuu. En saa tarpeekseni vaaliväittelyistä. Viihdyttävintä on ehdottomasti aina pienpuolutentti. Puheenjohtajatentti taas auttaa hahmottaan puolueohjelmien sisältöjä ja eroja, jotta itselle sopiva puolue löytyy.

Minun vaalipäivääni kuului vaalilenkki. Kävellen ensin lähikoululle äänestämään ja siitä jatkoin Käpylän lippakiskalle vaalikahveille.Kotimatkalla kävin vielä kukkakaupasta hakemassa yrtintaimet. Nyt istutushommiin. Seuraava postaus tämänvuotisista yrtti-istutuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti