maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pärekoreja kirpputorilta

Jouduin kahden viikon sairastamisen jälkeen käymään kuunteluttamassa keuhkoni lääkärissä. Tauti ei meinannut parantua ja olo oli siitä johtuen käsittämättömän vetämätön. Keuhkot olivat onneksi puhtaat. Lääkäri ehdotti kokeilemaan lepäämistä taudin tainnuttamiseksi. Onneksi pääsiäinen tuli väliin ja sain muutaman lepopäivän. Tautikin talttui, vihdoin.

Lääkäristä kotiin kävellessäni piipahdin matkan varrella kirpputorille. Löysin kaksi ihanaa pärekoria erittäin hyvään hintaan - isomman 11 eurolla ja pienemmän 4 eurolla. Ensin mietin, että nuo karseat kukkamaalaukset pitää saada pois, mutta jotenkin täällä kotona sydän lämpeni niille - jotenkin sopivat kuitenkin tänne mummolakotiini.


Tänään minulla oli pitkästä aikaa päivä ilman suunnitelmia. Hyödynsin joutilaisuuteni käymällä läpi kaappejani ja laatikoitani - valmistaudun kevään tuloon tekemällä pikkuhiljaa vuosittaista kaappi-inventaariotani. Taas lähtee tarpeetonta kierrätykseen ja vanhat jäävät järjestän hyvään järjestykseen. Isompi pärekoreista toimii nyt käsityökorinani säilöen neulelankani ja puikkoni.

Liinavaatekaapin järjestämisestä tuli hyvä mieli. Se on nyt taas näin siisti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti