keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kello

Löysin pari viikkoa sitten Emmaukselta rannekellon. Tai siis pelkän kellotaulun. Kuitenkin kivan sellaisen, oli valkoinen helmiäistaulu ja yksinkertaiset numerot. Taulun takana oli vielä kaiken lisäksi se sellainen muovi, joka uusissa kelloissa on, eli vaikutti vielä ihan käyttämättömältäkin. 10 euron hintalappu tuntui sopivalta, varsinkin kun Emmaus tarkastuttaa myytävät kellot kellosepällä. Ja näkihän siitä, että kaikki toimii - kello oli ajassa, sekunnit pyörivät ja päivämääränäyttökin näytti oikein. Ei tarvinut pattereitakaan vaihdattaa.

Kävin eilen kultasepänliikkeessä valitsemassa kelloon rannekkeen. Halusin ruskeaa nahkaa, yhteensopivaa mm. saappaideni ja laukkuni kanssa.

Nyt on uusi kello rannetta somistamassa. Mukavaa vaihtelua hopeanväriselle korukellolleni tällainen nahkarannekkeinen. Asiallinen, kuten minäkin - ainakin töissä...



Kirpparit on kyllä ihania. Voi antaa itselleen luvan olla turhamainen, ja ostaa useamman kellon ihan vain vaihtelun vuoksi, eikä tarvitse potea huonoa omaatuntoa kerskakulutuksesta. Ja on toki huomattavasti paremmin varaakin tällaiseen yleellisyyteen, kun kirpparilta näitä pilkkahintaan löytää.

Ranneke kelloon maksoi 29.90 euroa, joten hintaa kokonaisuudessaan tälle kivalle uudelle kellolle tuli 39.90 euroa. Varsin kohtuullinen mielestäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti